Domeniul internet .show a fost creat în 2015 și este adresat lumii spectacolului, fie că vorbim de emisiuni de divertisment, spectacole de teatru, operă sau stand-up comedy.

În lumea agitată în care trăim și în care suntem mereu grăbiți, avem nevoie din când în când să ne oprim și să găsim ceva relaxant care să ne facă să uităm câtuși de puțin de preocupările cotidiene.

Tehnologia dezvoltată ne ajută să nu mai fim limitați de oră sau locație pentru a putea vedea un spectacol, întrucât multe dintre acestea sunt difuzate și în mediul online, putând fi accesate la orice oră ne permite programul.

Aceste spectacole sunt menite să aducă o stare pozitivă, însă mai întâi trebuie să aflăm de existența lor pentru a ne putea bucura de ele. Cu ajutorul extensiei .show le putem remarca pe cele din genul care ne interesează mai mult, fiind o extensie scurtă, sugestivă și ușor de ținut minte.

Se poate folosi .show și de către artiștii care au un public țintă și care vor să devină cât mai populari pe nișa respectivă, cum ar fi cei care susțin spectacole caritabile sau pentru copii.

Organizatorii de evenimente pot utiliza .show pentru a se face repede înțeleși în privința activității lor, fiind cel mai sugestiv domeniu internet în acest sens. Asocierea cu acest nume nu trebuie limitată doar la formele tradiționale de spectacol, ci se poate extinde și la celelalte: spectacol ecvestru, aerian, de modă, motociclete, etc.

Întrucât nu are nicio restricție la utilizare, .show este adresat și persoanelor care vor să își exprime opiniile sau să prezinte noutățile din acest domeniu prin intermediul unui blog.

Vrei să înregistrezi un domeniu .show?

Mergi la înregistrare .show pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 7€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.09.2021.

Sau citește mai multe despre domenii .show. Poți vedea și lista completă de domenii.