You may delay, but time will not.

Benjamin Franklin

Domeniul internet .watch este adresat tuturor instrumentelor care măsoară timpul, dar și activităților legate de urmărirea show-urilor, emisiunilor sau filmelor. Este util pentru site-urile companiilor, dar și pentru bloguri sau pentru cei nostalgici.

Din cele mai vechi timpuri, oamenii încercau să găsească metode cât mai exacte care să arate trecerea timpului. Abia din secolul XVII, odată cu inventarea pendulului, se poate spune că ceasurile au devenit mai precise, urmând să evolueze din ce în ce mai mult.

Pe lângă funcția utilă de a arăta ora, ceasul este și un accesoriu, în special cel de mână. Din acest motiv, există pe piață o gamă foarte variată de produse, iar oricine poate găsi ceva potrivit gusturilor sale și bugetului.

Dezvoltarea tehnologiei a avut impact și asupra acestui domeniu, funcțiile actuale ale ceasurilor ”smart” depășindu-le cu mult pe cele ale ceasurilor tradiționale. 

Cui se potrivește domeniul internet .watch?

  • Industriei ceasurilor. Prima asociere a cuvântului ”watch” este legată de instrumente de măsurare a timpului. De la producători sau distribuitori, până la colecționari sau cei care repară, extensia .watch este cea mai sugestivă pentru activitatea lor.
  • Platformelor dedicate materialelor video și programelor tv
  • Companiilor de securitate.
  • Oricui dorește să fie diferit și să folosească o extensie altfel față de ce utilizează majoritatea.

Printre avantajele domeniului internet .watch se numără faptul că este ușor de remarcat și de ținut minte, iar utilizarea lui nu este limitată la un singur segment.

Extensia poate fi utilizată pentru toate acțiunile legate de: ceasuri, supraveghere, urmărire, observare, pază, etc, astfel încât este utilă în multe sfere de activitate.

Vrei să înregistrezi un domeniu .watch?

Mergi la înregistrare .watch pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 7€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.11.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .watch. Poți vedea și lista completă de domenii.