What clients are really interested in is honesty, plus a baseline of competence.

Patrick Lencioni

Domeniul internet .plus este potrivit celor care vor să transmită ideea de ”mai mult”. O bună parte din campaniile de marketing se bazează pe diferențierea de concurență, punându-se accent tocmai pe punctele forte ale companiei și pe beneficiile extra pe care le oferă clienților.

Ca și consumatori, cuvântul ”plus” ne duce cu gândul la avantajele pe care le putem primi de la furnizori sau alte gratuități. Companiile pot alege domeniul internet .plus în cazul în care doresc să arate că ele oferă cea mai bună variantă pentru nevoile clienților, cel mai bun raport calitate/preț și cât mai multe avantaje.

Beneficiile oferite nu se rezumă doar la cantitate, ci și calitatea trebuie să fie superioară. Deseori, tendința este să ne preocupe doar elementele cuantificabile. Imaginea creată pe internet, alături de extensia .plus, ar trebui să evidențieze că produsele sau serviciile acordate gratuit au aceeași calitate ca și cele plătite.

Pe lângă înțelesul economic, plusul este un semn ușor de asociat cu matematicieni sau poate însemna și alăturarea mai multor componente. De asemenea, .plus este potrivit și în cazul site-urilor pentru întâlniri în mediul online.

Cine poate înregistra domeniul internet .plus?

  • Brandurile care lansează produse sau servicii noi. În felul acesta, clienții își pot da seama cu ușurință că este vorba de un upgrade al portofoliului actual.
  • Companiile care comercializează îmbrăcăminte de dimensiuni mari.
  • Pasionații de matematică ce vor să creeze diverse comunități prin intermediul unui blog.
  • Firmele al căror nume include cuvântul ”plus”.

Scoate în evidență punctele tari ale afacerii tale și arată ce ai în plus față de ceilalți de pe piață!

Vrei să înregistrezi un domeniu .plus?

Mergi la înregistrare .plus pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 7€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.11.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .plus. Poți vedea și lista completă de domenii.