Domeniu internet .golf – extensia săptămânii

Success in this game depends less on strength of body than strength of mind and character.

Arnold Palmer

Golful este un sport a cărui origine este în Scoția, undeva în jurul anului 1500. Primind sprijin regal, acesta a cunoscut o popularitate din ce în ce mai mare în Europa, iar în secolul XIX a fost adoptat și de către țări de pe alte continente.

Având în vedere promotorii lui, golful este un joc caracterizat de eleganță, strategie și autocontrol.

Primul club de golf din România a fost inaugurat în 1929, iar prima lovitură aparține chiar Regelui Ferdinand I. În prezent, există 8 cluburi de golf în țara noastră,  iar în 2004 a luat naștere și Federația Română de Golf.

Internetul are rolul de a ne sprijini pasiunile, iar fanii golfului din întreaga lume se găsesc mai ușor prin intermediul unor comunități internaționale. În felul acesta, pot fi mereu la curent cu noutățile din acest domeniu și pot ține legătura cu jucătorii preferați. Aceste motive au stat la baza creării extensiei internet .golf.

Cui recomandăm domeniu internet .golf?

  • Cu siguranță, prima asociere a numelui domeniului este făcută cu jocul de golf: jucători profesioniști sau amatori, terenuri de golf, cluburi, producători și distribuitori de echipamente, reviste, fan club-uri. Toate site-urile care au legătură cu golful pot ieși în evidență și pot fi ușor găsite de iubitorii acestuia.
  • Pe lângă sport, golful poate fi interpretat din punct de vedere geografic și, conform DEX, înseamnă ” Parte a unui ocean, a unei mări sau a unui lac care pătrunde în uscat”. În acest sens, extensia internet .golf se adresează și site-urilor care vor să promoveze o anumite zonă turistică.
  • Pasionații de mașini pot alege .golf pentru blogul lor dacă îl dedică brandului cu același nume.

În cazul în care numele de domeniu ales este unul mai deosebit(de exemplu, e format doar din 2-3 litere), atunci domeniul poate fi considerat unul premium și are un preț mult mai mare decât cel obișnuit.

Vrei să înregistrezi un domeniu .golf?

Mergi la înregistrare .golf pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 4€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.12.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .golf. Poți vedea și lista completă de domenii.

Pagina anterioară

Domeniu internet .plus – extensia săptămânii

Pagina următoare

Domeniu internet .digital – extensia săptămânii

  1. Jumpin Jack

    Nu cre ca e mare bataie pe domeniu asta și reinnoirea e la 41 euro :))

  2. Bună,

    Într-adevăr, reînnoirea unui domeniu .golf costă 41 euro /an. Aceste prețuri sunt stabilite de către registrul de domenii .golf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *