Sharing is good, and with digital technology, sharing is easy.

Richard Stallman

Revoluția tehnologică pe care o trăim de la începutul acestui secol a adus schimbări radicale în viețile noastre. Totul a căpătat un alt sens pe măsură ce mijloacele digitale au început să le înlocuiască pe cele clasice.

Din anul 2014 există și extensia internet .digital, care poate fi folosită pentru orice domeniu întrucât avansarea tehnologiei a avut impact asupra fiecărei sfere de activitate.

Cele mai multe companii s-au adaptat acestei schimbări, modificându-și operațiunile într-o măsură mai mică sau mare.

”Digital” este un cuvânt atât de folosit în ultimii ani încât a devenit uzual în vocabularul nostru. Unele științe și-au dezvoltat ramuri în această direcție, cum ar fi marketing digital sau cărțile electronice.

Cumpărăturile, tranzacțiile bancare, serviciile publice și până și socializarea arată cu totul diferit comparativ cu începutul mileniului.

Cu ajutorul internetului s-au simplificat procedurile tradiționale ce implicau statul la cozi și mult timp pierdut pentru deplasare. Un avantaj major este faptul că, în multe cazuri, distanța nu mai este un impediment în îndeplinerea unor visuri sau atingerea unor obiective.

Avantajele utilizării domeniului internet .digital

  • Este potrivit oricărui utilizator din orice domeniu de activitate întrucât toate industriile s-au adaptat evoluției tehnologiei.
  • Este sugestiv și ușor de înțeles la nivel internațional, fie că vorbim de mari companii producătoare de echipamente tehnologice sau de bloguri pentru diverse recenzii pentru gadget-uri sau softuri.
  • Se face ușor remarcat de către cei care au interese în această sferă sau de către cei care doresc să învețe cum să facă trecerea către această etapă.
  • Cu siguranță va fi relevant și în viitor.

Indiferent de activitățile pe care le desfășori sau de pasiunile pe care le ai, mediul online te poate ajuta să îți atingi scopurile.

Vrei să înregistrezi un domeniu .digital?

Mergi la înregistrare .digital pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 4€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.12.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .digital. Poți vedea și lista completă de domenii.