Domeniu internet .link – extensia săptămânii

Domeniul internet .link este adresat site-urilor care își propun să aducă oamenii împreună și să creeze diverse legături.

Extensia poate avea o interpretare în sensul clasic, de legătură propriu-zisă, sau o interpretare în contextul actual al digitalizării, și anume de trimitere către alte pagini web. Este foarte utilă pentru cei preocupați de un anumit subiect, întrucât pot forma comunități și pot accesa paginile relevante pentru interesele lor.

Oricare ar fi preocupările noastre, mereu ne dorim să descoperim cât mai multe informații despre ele și, dacă ținem cont de multitudinea de pagini disponibile pe internet, avem nevoie de îndrumări pentru a le accesa pe cele mai potrivite.

Pentru că nu are nicio restricție la înregistrare și este ușor de memorat, .link poate fi utilizat cu succes în orice domeniu de activitate.

Cine poate înregistra domeniul internet .link?

 • Site-urile pentru socializare și pentru întâlniri online. Scopul principal al acestora este să formeze legături între membri, iar .link este extensia internet care exact asta sugerează.
 • Blogurile care își propun să țină cititorii la curent cu noutățile din diverse sfere de activitate, fie că vorbim de știri sau de modă.
 • Organizațiile non-profit și asociațiile. Ele au rolul de a sprijini diverse cauze și de a fi intermediari între cei care pot ajuta și cei care au nevoie de acest ajutor.
 • Fan-club-urile. Indiferent de vedeta pe care o are în centru, un fan-club creează legături între admiratorii acesteia din întreaga lume.

Vrei să înregistrezi un domeniu .link?

Mergi la înregistrare .link pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 5€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.01.2021.

Sau citește mai multe despre domenii .link. Poți vedea și lista completă de domenii.

Pagina anterioară

Creștem prețurile de la 15 februarie 2021

Pagina următoare

Domeniu internet .codes – extensia săptămânii

 1. Robert F.

  Mai este valabila promotia? si alce pret se face reinnoirea?

 2. Bună, Robert!
  Promoția este valabilă și pe parcursul lunii martie 2021.
  Înregistrarea domeniului .link se face la 5 euro/an + TVA, iar reinnoirea costă 10 euro/an + TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *