I only do this because I’m having fun. The day I stop having fun, I’ll just walk away.

Heath Ledger

Filmul și teatrul sunt unele dintre cele mai alese moduri de a petrece timpul liber. Cu toții avem filme care ne-au marcat de-a lungul vieții sau actori preferați cărora vrem să le urmărim activitatea, iar domeniul internet .actor vine în sprijinul nostru. Acesta a apărut în anul 2014 pentru a favoriza legătura dintre comunitatea actorilor și cei care îi apreciază.

Ne aflăm în perioada în care se desfășoară cele mai importante evenimente dedicate filmelor(Globurile de Aur și Premiile Oscar), iar actorii sunt în centrul atenției. Când ești persoană publică, trebuie să știi în ce limite să păstrezi relația cu publicul tău, iar prin intermediul unui site personal poți controla situația destul de bine.

Datorită dezvoltării internetului, artiștii pot lua mult mai ușor legătura cu fanii. Și invers 🙂 . Dacă în trecut ne rezumam la fun-club-uri, reviste, postere, în prezent, canalele de socializare permit să aflăm în timp real activitatea persoanelor publice de care suntem interesați.

Când avem un actor preferat, suntem interesați să aflăm cât mai multe despre tot ce face. Cu ajutorul internetului avem acces la interviurile acestuia, emisiunile la care a fost prezent, discursurile ținute, proiectele la care lucrează și chiar detalii din viața personală.

Cine poate înregistra un domeniu internet .actor?

  • Actorii. Prin intermediul site-ului își pot ține fanii la curent cu toată activitatea lor și cu evenimentele viitoare, pentru ca aceștia să îi poată urmări.
  • Fanii pot crea un site dedicat actorului preferat, construind astfel o comunitate cu un interes comun.
  • Căutătorii de talente sau cei care oferă cursuri de actorie pot alege .actor pentru site-ul lor, ajungând mai ușor la publicul pe care vor să îl atragă.
  • Fiind scurt, sugestiv și fără restricții la înregistrare, domeniul internet .actor este potrivit pentru orice pasionat de teatru, filme și actori.

Vrei să înregistrezi un domeniu .actor?

Mergi la înregistrare .actor pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 13€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.01.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .actor. Poți vedea și lista completă de domenii.