Strength does not come from physical capacity. It comes from an indomitable will.

Mahatma Gandhi

Domeniul internet .fitness a apărut în anul 2014 și este dedicat celor care își doresc o formă fizică foarte bună. De la instructori sau săli de fitness, până la echipamente și sfaturi de nutriție, extensia .fitness are rolul de a ieși în evidență și a se face remarcată în căutările clienților interesați.

Industria fitness a cunoscut o dezvoltare continuă în ultimii ani în țara noastră, apărând din ce în ce mai multe săli de fitness, instructori, programe online și diverse magazine specializate. Concurența fiind în creștere, este lesne de înțeles că ai nevoie să te faci remarcat pentru a deveni cunoscut.

Când vine vorba de căutarea informațiilor pe internet în domeniul fitness-ului, cel mai mare impact îl au fotografiile de tipul ”Înainte și după”. Văzând rezultatele incredibile ale altora, persoanele care doresc să încerce un nou stil de viață vor fi mai motivate.

Cine poate înregistra un domeniu internet .fitness?

  • Sălile de fitness. Dacă un potențial client face un studiu înainte să se decidă care sală îi oferă condițiile de care el are nevoie, în cele mai multe cazuri se bazează pe internet. De aceea, site-ul sălii trebuie să conțină cât mai multe informații și să fie construit pentru a fi ușor de utilizat. De asemenea, dacă are extensia potrivită atrage atenția persoanelor preocupate de sport.
  • Instructorii de fitness. Atât în cazul în care aceștia asistă clienții în sală, cât și în cazul în care pun la dispoziție diverse programe în mediul online, extensia .fitness le poate crește popularitatea și, implicit, numărul clienților. Pe internet se pot găsi diverse review-uri favorabile care îi pot convinge pe cei nehotărâți să apeleze la instructorul respectiv.
  • Companiile producătoare de echipamente sportive și/sau suplimente alimentare pentru sportivi transmit ideea de profesionalism, asigurându-i pe clienți că fac alegerea potrivită.
  • Pasionații de fitness care împărtășesc diferite sfaturi, experiențe, idei sau păreri legate de această activitate ajung mai ușor la cei interesați cu ajutorul extensiei .fitness. Aceasta nu are nicio restricție la înregistrare, fiind adresată tuturor.

Vrei să înregistrezi un domeniu .fitness?

Mergi la înregistrare .fitness pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 8€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.06.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .fitness. Poți vedea și lista completă de domenii.