Dance is the hidden language of the soul.

Martha Graham

Domeniul internet .dance a fost creat pentru a veni în sprijinul a cât mai multor persoane pasionate de dans, care își exteriorizează sentimentele prin mișcări pe ritmul muzicii. Rolul extensiei este de a crea comunități și de a facilita legăturile dintre cei care își doresc să învețe aceste mișcări și profesioniștii care îi pot ajuta.

Pe lângă rolul social pe care îl are, dansul aduce multe avantaje corpului și minții, cum ar fi: dezvoltă creativitatea, îmbunătățește postura corpului, întărește oasele, crește rezistența la efort, reduce nivelul de stres și crește încrederea în sine. Dansul îmbunătățește calitatea vieții deoarece se consideră că în urma unei conexiuni bune între psihic și fizic se ajunge la un echilibru pe toate planurile.

Dansul nu se limitează la a fi doar un sport sau un hobby, ci poate avea chiar rol terapeutic. Apărută în SUA și adoptată ulterior de alte țări, terapia prin dans se referă la ”exprimarea sinelui prin mișcare” prin conectarea minții si a corpului.

Prima școală de dans din România a fost înființată în 1998, iar în ultimii ani acest domeniu s-a dezvoltat din ce în ce mai tare. De la cursurile de balet pentru copii și până la cele pentru dansul mirilor sau de societate, interesul pentru dans este tot mai prezent în societatea noastră.

Orice școală de dans, indiferent de stilul abordat, poate folosi internetul în avantajul ei și își poate construi un site în care să expună toate informațiile de care au nevoie cei interesați. Prin intermediul site-ului se pot prezenta avantajele oferite cursanților și toate beneficiile, astfel încât să arate prin ce se deosebește de concurență.

Dacă instructorii de dans oferă cursuri online, extensia .dance se potrivește cel mai bine întrucât este sugestivă și atrage atenția, făcându-i ușor de remarcat în multitudinea de pagini existente pe internet.

Dansatorii profesioniști își pot ține publicul la curent cu toate evenimentele la care participă și pot împărtăși experiențele prin intermediul unui blog. Domeniul internet .dance nu are nicio restricție la înregistrare și aduce un plus blogului, transmițând ideea de profesionalism.

Fă-ți cunoscută pasiunea pentru dans și arată performanțele tale tuturor.

Vrei să înregistrezi un domeniu .dance?

Mergi la înregistrare .dance pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 10€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.06.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .dance. Poți vedea și lista completă de domenii.