Domeniul internet .taxi face parte din extensiile lansate relativ recent, apărând în 2015. Este adresat atât companiilor de taxi, cât și persoanelor ce lucrează individual, ajutându-i să fie remarcați în mediul online.

Într-o lume cu un ritm atât de grăbit, sunt momente în care avem nevoie să ajungem dintr-un loc în altul repede, iar taxiurile sunt cele la care apelăm de cele mai multe ori. Această industrie este într-o continuă dezvoltare și se adaptează permanent la schimbările societății.

Dacă în trecut cele mai populare metode de a chema un taxi erau fie pe stradă, fie direct din stațiile destinate acestora, ulterior s-a trecut la solicitarea prin telefon, iar mai apoi la aplicațiile pentru mobil. Dezvoltarea tehnologiei a influențat și modul de organizare și interacțiune a operatorilor din această sferă de activitate.

.taxi este o extensie scurtă, memorabilă și poate fi înțeleasă de oricine, fie român sau străin, întrucât este utilizată la nivel mondial pentru același scop. Un alt avantaj pe care îl oferă este faptul că nu are nicio restricție la înregistrare.

Dacă oferi servicii în acest domeniu și alegi .taxi pentru site-ul tău, nu mai este necesară nicio prezentare a obiectului de activitate și, în plus, dai dovadă de profesionalism. Încrederea este o trăsătură esențială a acestei activități pentru că cei mai mulți clienți îi acordă o importanță foarte mare când aleg un taxi și când vine vorba de a recomanda unul.

Se întâmplă frecvent ca cei care sunt în căutare de o mașină de taxi să fie în grabă, astfel încât să nu aibă timpul necesar pentru a alege. Dar dacă în timpul deplasării își vor crea o imagine proastă despre alegerea făcută, sunt șanse mari ca în viitor să nu mai apeleze la serviciile companiei respective.

De aceea, este un mare plus ca un operator să aibă multe review-uri bune pe internet și o imagine cât mai bună în rândul clienților actuali pentru a-i convinge și pe cei potențiali să îl aleagă.

Vrei să înregistrezi un domeniu .taxi?

Mergi la înregistrare .taxi pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 10€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.06.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .taxi. Poți vedea și lista completă de domenii.