Everything I learned, I learned from the movies.

Audrey Hepburn

Până la sfârșitul lunii iunie poți economisi 218 euro la înregistrarea unui domeniu internet .movie, acesta având un preț promoțional de 31 euro + Tva.

Cinefilii au parte de propriul domeniu internet pentru a se putea bucura împreună de pasiunea pe care o împart. În felul acesta, orice site cu extensia .movie atrage atenția iubitorilor de filme.

Comunitatea persoanelor din întreaga lume interesate de cinematografie este foarte mare, iar internetul o susține. În prezent, informațiile circulă mult mai ușor comparativ cu secolul trecut, când industria filmelor abia începea să se dezvolte.

Fiecare film are nevoie de un site pentru ca spectatorii să poată afla toate datele și evenimentele importante. Este un avantaj și pentru producători, site-ul fiind folosit pentru promovare, dar și pentru fanii acestuia, care pot fi la zi cu toate informațiile de care sunt preocupați.

Revistele și emisiunile tv ce au în centru filme și actori pot alege .movie pentru a-și stabili mai ușor publicul țintă și pentru a crea comunități între cei interesați de același gen de filme.

.movie poate fi folosit deopotrivă de profesioniști și amatori. În sens profesional, poate fi ales atât pentru site-ul oficial al unui film, cât și de către actori, regizori, agenții de casting sau instituții care oferă cursuri în această sferă. Extensia atrage atenția publicului țintă, transmițând ideea de profesionalism și credibilitate.

Dacă nu faci parte din nicio categorie anterior menționată, dar ai o mare pasiune pentru lumea filmului, domeniul .movie vine în sprijinul tău. Îți poți crea un blog unde să îți expui părerile, review-urile sau noutățile pe care vrei să le transmiți, iar cei care îți împărtășesc interesele te vor găsi mai ușor în căutările de pe internet.

Vrei să înregistrezi un domeniu .movie?

Mergi la înregistrare .movie pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 31€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.06.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .movie. Poți vedea și lista completă de domenii.