Running is about finding your inner peace, and so is a life well lived.

Dean Karnazes

Domeniul internet .run a fost creat pentru cei care văd în alergare un mod de viață. Scurtă, ușor de recunoscut și memorat, extensia își propune să adune iubitorii acestui sport din întreaga lume.

Alergarea este cea mai cunoscută și utilizată activitate sportivă, întrucât nu cere decât o pereche bună de încălțăminte și foarte multă dorință. Ca în orice sport, pentru a ajunge ca acesta să facă parte din rutină, e nevoie de voință, disciplină și pasiune.

Ținând cont că nu necesită neapărat aparatură sau echipament special, alergarea poate fi făcută atât în interior, cât și în aer liber. Beneficiile acesteia sunt numeroase, ajutând deopotrivă fizicul și psihicul.

Extensia .run nu are nicio restricție la înregistrare și cere doar pasiune pentru mișcare și dorință pentru un stil de viață cât mai sănătos.

Cui se adresează domeniul internet .run

  • Sportivilor, amatori sau de performanță, care vor ca experiențele și rezultatele lor să fie cunoscute. Cei care îi urmăresc pot primi sfaturi și trucuri pentru a-și îmbunătăți antrenamentele.
  • Organizatorilor de concursuri de alergare, precum maraton, semimaraton sau alte curse, pentru a reuși să comunice eficient toate informațiile de care au nevoie participanții.
  • Producătorii și distribuitorii de echipamente pentru alergare atrag atenția celor preocupați de acest sport. Cu ajutorul domeniului .run, brandurile își pot separa produsele dedicate acestei activități de celelalte din portofoliul lor.
  • Antrenorilor ce se pot folosi de internet pentru ca cei pe care îi pregătesc să poată lua legătura mai repede cu ei. Prin intermediul unui site nu se limitează la a antrena doar persoane din aceeași zonă cu ei, ci se pot extinde chiar la nivel internațional.
  • Blog-urilor sau ONG-urilor care promovează alergarea, adună informații și le structurează, astfel încât beneficiarii să le găsească ușor și să le poată pune în practică.

Dacă alergarea face parte din rutina ta sau dacă îți dorești să ajungă acolo cât mai repede, alege .run pentru site-ul tău.

Vrei să înregistrezi un domeniu .run?

Mergi la înregistrare .run pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 4€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.07.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .run. Poți vedea și lista completă de domenii.