The smell of fresh-made coffee is one of the world’s greatest inventions.

Hugh Jackman

Cafeaua este a doua cea mai tranzacționată marfă din lume și se aproximează că se beau peste 2  miliarde de cești într-o singură zi. Reprezentând o asemenea băutură importantă pentru populație, merita să îi fie dedicat un domeniu internet.

.coffee este o extensie relativ nouă, apărută în anul 2014. Aceasta a fost creată pentru a-i aduce în același loc pe toți cei care simt că ziua devine mai ușoară după o cană de cafea.

Promovarea online este o parte importantă pentru orice afacere, de aceea detaliul cu numele domeniului poate face diferența. Alegând .coffee pentru site-ul tău, transmiți ideea că aceasta este activitatea ta principală, iar vizitatorii vor ști că interesele voastre sunt comune.

În ultimii ani, o mare amploare au luat cafenelele ”mobile” și cele care oferă cafea ”to go”. Acestea se adresează în special oamenilor grăbiți, cărora timpul nu le permite să stea la o măsuță în cafenea și să-și savureze băutura. Cu toate acestea, nici cafenelele tradiționale nu și-au pierdut farmecul.

Cui i se potrivește domeniul .coffee?

  • Cafenelelor, atât celor clasice și mobile. Nu există o extensie internet mai potrivită decât coffee pentru a-i ajuta pe deținătorii cafenelelor să capete popularitate în mediul online și să atragă cât mai mulți clienți.
  • Producătorilor și distribuitorilor de cafea. Aceștia pot prezenta toate sortimentele pe care le dețin, astfel încât vizitatorilor site-ului să le fie mai ușor să se informeze și să aleagă.
  • Brandurile care comercializează diverse sortimente de cafea. În felul acesta, își pot diferenția produsele și pot defini publicul țintă.
  • Domeniul nu are nicio restricție la înregistrare și se potrivește tuturor care doresc să împărtășească din experiența și plăcerea lor privind băutul cafelei.

Asigură-ți prezența în mediul online și promovează-ți pasiunea! Acum poți cumpăra un domeniu .coffee la doar 9 Euro + TVA. Promoția este valabilă până în 30 noiembrie 2019.