The smell of fresh-made coffee is one of the world’s greatest inventions.

Hugh Jackman

Cafeaua este a doua cea mai tranzacționată marfă din lume și se aproximează că se beau peste 2  miliarde de cești într-o singură zi. Reprezentând o asemenea băutură importantă pentru populație, merita să îi fie dedicat un domeniu internet.

.coffee este o extensie relativ nouă, apărută în anul 2014. Aceasta a fost creată pentru a-i aduce în același loc pe toți cei care simt că ziua devine mai ușoară după o cană de cafea.

Promovarea online este o parte importantă pentru orice afacere, de aceea detaliul cu numele domeniului poate face diferența. Alegând .coffee pentru site-ul tău, transmiți ideea că aceasta este activitatea ta principală, iar vizitatorii vor ști că interesele voastre sunt comune.

În ultimii ani, o mare amploare au luat cafenelele ”mobile” și cele care oferă cafea ”to go”. Acestea se adresează în special oamenilor grăbiți, cărora timpul nu le permite să stea la o măsuță în cafenea și să-și savureze băutura. Cu toate acestea, nici cafenelele tradiționale nu și-au pierdut farmecul.

Cui i se potrivește domeniul .coffee?

  • Cafenelelor, atât celor clasice și mobile. Nu există o extensie internet mai potrivită decât coffee pentru a-i ajuta pe deținătorii cafenelelor să capete popularitate în mediul online și să atragă cât mai mulți clienți.
  • Producătorilor și distribuitorilor de cafea. Aceștia pot prezenta toate sortimentele pe care le dețin, astfel încât vizitatorilor site-ului să le fie mai ușor să se informeze și să aleagă.
  • Brandurile care comercializează diverse sortimente de cafea. În felul acesta, își pot diferenția produsele și pot defini publicul țintă.
  • Domeniul nu are nicio restricție la înregistrare și se potrivește tuturor care doresc să împărtășească din experiența și plăcerea lor privind băutul cafelei.

Vrei să înregistrezi un domeniu .coffee?

Mergi la înregistrare .coffee pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 9€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.11.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .coffee. Poți vedea și lista completă de domenii.