Price is what you pay. Value is what you get.

Warren Buffett

.trade  a apărut în 2014 cu scopul de a crea un spațiu consolidat adresat comerțului, ajutând atât comercianții cât și consumatorii. Numele extensiei este preluat din limba engleză (”trade” = ”comerț”), fiind specific acestui domeniu de activitate.

Comerțul internațional este una dintre cele mai importante surse de venit pentru țările în curs de dezvoltare și nu numai.

Pe măsură ce internetul a evoluat, și cea mai mare parte a industriilor au cunoscut o dezvoltare din ce în ce mai mare. Comerțul nu face excepție, iar tehnologia avansată a venit în ajutorul lui.

În prezent, multe tranzacții se desfășoară în mediul online și cele mai multe informații tot acolo se găsesc. Pe lângă avantajul de a fi sugestiv, .trade este tot ce are nevoie un site pentru a fi credibil și de ajutor.

Fie că vorbim de comerț local, internațional sau financiar, .trade este potrivit în orice situație. Este adresat comercianților, site-urilor de comerț online și oricui este implicat în această activitate.

Fă-ți cunoscută afacerea la nivel internațional prin intermediul unui site cu extensia .trade.

Vrei să înregistrezi un domeniu .trade?

Mergi la înregistrare .trade pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 5€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.11.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .trade. Poți vedea și lista completă de domenii.