Architecture should speak of its time and place, but yearn for timelessness.

Frank Gehry

Începând cu anul 2014 arhitecții au un domeniu internet doar pentru ei, care contribuie la crearea imaginii lor din mediul online. Cu ajutorul extensiei .archi își pot promova serviciile, pot împărtăși cunoștințele și experiențele, ajungând astfel mai ușor la publicul țintă.

Prin folosirea extensiei .archi toți cei care sunt arhitecți profesioniști se pot alătura comunității globale și își pot ușura munca prin intermediul internetului.

Având în vedere proveniența numelui domeniului (din englezescul ”architect”), acesta nu lasă loc interpretării scopului său și evită crearea unor neînțelegeri printre căutătorii de pe internet.

Este lesne de înțeles de la prima citire că un site cu extensia .archi nu poate fi deținut decât de un arhitect, venind totodată și în sprijinul vizitatorilor prin ghidarea lor spre site-uri deținute cu adevărat de arhitecți.

Avantajele unui domeniu internet .archi

  • Este cel mai potrivit și sugestiv pentru toți arhitecții care vor să își creeze un spațiu în mediul virtual, întrucât a fost creat special pentru ei.
  • Te ajută să îți menții reputația atât în viața de zi cu zi cât și pe internet. Fiind adresat doar arhitecților recunoscuți ca având dreptul să practice această meseria, nu rămâne loc de îndoială în ceea ce privește cunoștințele deținătorului site-ului.
  • Îți extinde vizibilitatea online. Având avantajele de a fi scurt, sugestiv și ușor de memorat, .archi te ajută atât să ieși în evidență, cât și să fii ținut minte, iar vizitatorii site-ului vor ști unde să revină.
  • Te ajută la promovare. Ca în orice domeniu, concurența este mare și ai nevoie să fii remarcat, pentru a fi cât mai cunoscut. Atât arhitecții cât și agențiile pot alege un domeniu .archi pentru a își promova serviciile.

Vrei să înregistrezi un domeniu .archi?

Mergi la înregistrare .archi pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 12€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.10.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .archi. Poți vedea și lista completă de domenii.