Like stars are to the sky, so are the children to our world. They deserve to shine!

Chinonye J. Chidolue

Una dintre cele mai noi extensii apărute pe piață, .baby a fost creată în 2017 pentru a veni în sprijinul părinților, organizațiilor și companiilor producătoare de obiecte adresate celor mici.  

Fiind vorba de copii și de atenția foarte mare care li se acordă, părinții caută multe sfaturi prin intermediul internetului și au nevoie de garanția că site-ul unde au ajuns oferă informații corecte. Întrucât nu acceptă ca aceste informații să vină de la oricine, este important ca cei care le oferă să fie profesioniști.

Cui i se potrivește domeniul internet .baby?

Pentru companiile producătoare de articole specifice copiilor, site-ul este mijlocul prin care pot oferi toate detaliile de care clienții sunt interesați. Domeniul .baby se potrivește perfect și poate ajuta la promovarea companiei și a produselor acesteia. De asemenea, este potrivit și pentru magazinele online care comercializează astfel de produse.

.baby este adresat brandurilor care au linii dedicate copiilor, fie că vorbim despre îmbrăcăminte, încălțăminte, decorațiuni,etc. În felul acesta pot ajunge mai ușor la publicul țintă, iar părinții vor găsi mai ușor produsele de care sunt interesați.

Organizațiile care luptă pentru drepturile copiilor pot alege un domeniu .baby pentru site-ul lor și își pot face mai ușor cunoscute proiectele.

Extensia .baby este potrivită pentru părinții care vor să creeze o comunitate în care să adune mai multe sfaturi, experiențe și păreri, unde pot lua legătura și cu alți părinți. Totodată, .baby este potrivită și pentru părinții care sunt la început de drum cu această activitate și vor să creeze un blog unde să-și povestească trăirile.

Vrei să înregistrezi un domeniu .baby?

Mergi la înregistrare .baby pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 18€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.10.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .baby. Poți vedea și lista completă de domenii.