Am lansat un nou serviciu pentru companii mici și mijlocii: business email hosting.

Cele mai multe dintre activitățile și procesele dintr-o companie se desfășoară prin email, de aceea i se oferă acestuia o atenție foarte mare. Cu ajutorul unui serviciu de email bine pus la punct, se poate crește productivitatea într-o firmă.

E important ca serviciul de email hosting să fie disponibil tot timpul, să fie rapid, mesajele pe care le trimiți să ajungă în Inbox, iar mesajele nesolicitate să fie filtrate pentru a te putea concentra pe emailurile importante.

Am urmărit aceste principii când am gândit noul nostru serviciu de business email hosting.

Beneficiile serviciului business email hosting

Cele mai importante beneficii ale serviciului de business email hosting sunt:

  • disponibilitate garantată de 99,9% a serviciului de email
  • primirea și trimiterea emailurile funcționează rapid datorită hardware-ului și software-ului de ultimă generație si dedicat pentru serviciul de email
  • siguranța datelor: sistemul de stocare a mesajelor tale se face redundant cu trei copii pe trei echipamente fizice diferite plus sistemul Hosterion Backup 365 și păstrează 30 copii de siguranță din ultimele 30 de zile și 12 copii lunare din ultimele 12 luni
  • rată ridicată de livrare în Inbox datorită setărilor corecte pentru serviciul de email, cum ar fi semnarea automată a mesajelor, IP-urilor v4 și v6 dedicate și cu bună reputație și prin monitorizarea pro-activă a domeniului și IP-ului tău
  • te poți concentra pe mesajele importante pentru că vei primi mai puțin spam. Mesajele pe care le primești sunt filtrate de soluția profesionistă Solarwinds Mail Assure (Spam Experts).
  • migrare gratuită a mesajelor de la vechea soluție de email hosting.
  • asistență non-stop prin email și telefon de la echipa Hosterion.

Email hosting la un preț accesibil

Pentru a face serviciul cât mai accesibil, am ales un model de preț după spațiul total pe care îl ocupă căsuțele tale de email, iar numărul de căsuțe este nelimitat. Serviciul de business email hosting începe de la 10€ pe lună pentru 40 GB spațiu de stocare, iar spațiul adițional costă 5€ pentru 20 GB și include serviciul de Backup 365.

Ai nevoie de editare, procesare și stocare documente și comunicare video?

Dacă ai nevoie de mai mult decât o soluție de email hosting, care să includă editare și colaborare pe documente, stocare în cloud, îți recomandăm soluția Google G Suite.

Și ca să te ajutăm să iei o decizie asupra soluției potrivite pentru tine am pregătit o comparație între Business email hosting și Google G Suite.

Notă: Serviciul Google G Suite fost redenumit în octombrie 2020 la Google Workspace.