Be proud of your Latino culture and do the best work you can do, and you will always succeed.

Lionel Sosa

Domeniul internet .lat este adresat comunităților latino din întreaga lume. Fiind scurt, sugestiv și ușor de remarcat, este cel mai potrivit pentru un site care își propune să stârnească interesul curioșilor și să ajungă la cei care se identifică cu această cultură.

Termenul de ”America Latină” a fost folosit pentru prima dată în anul 1856 și face referire la țările din America de Nord și de Sud unde sunt vorbite predominant limbile de origine latină: spaniola și portugheza.

La nivel mondial, sunt ușor de remarcat tradițiile acestei culturi datorită pasiunii care o caracterizează. Această trăsătură iasă în evidență în special în activitățile artistice ale latinilor.

În România, începând cu anii 2000, partea artistică a comunității latine a cunoscut o mare promovare și popularitate, fie că vorbim de literatură, muzică, filme sau seriale. În continuare, există un mare interes pentru muzica și dansurile latino.

Orice pasionat care simte că are suflet latin și vrea să împărtășească acest lucru prin intermediul unui blog, poate alege extensia .lat, intrând astfel mai ușor în comunitatea latinilor.

Cui i se adresează domeniul internet .lat?

  • Companiilor care au puncte de lucru în America Latină;
  • Brandurilor care comercializează produse specifice comunităților latine, fie că vorbim de produse alimentare, cosmetice, haine, etc;
  • Producătorilor de muzică și cântăreților de muzică latino;
  • Sălilor de dans care oferă astfel de cursuri;
  • Organizatorilor de evenimente cu un asemenea specific;
  • Pasionaților de cultura latină.

Vrei să înregistrezi un domeniu .lat?

Mergi la înregistrare .lat pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 9€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.10.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .lat. Poți vedea și lista completă de domenii.