În urmă cu mai puțin de 24 de ore cPanel a anunțat, pe neașteptate, un nou model de prețuri cu aplicare de la 1 septembrie 2019.

Dacă până acum toate licențele cPanel/WHM includeau un număr nelimitat de conturi cPanel, de la 1 septembrie nu vor mai exista licențe cPanel/WHM cu număr de conturi nelimitat, practic fiecare cont cPanel în plus crește costul licenței.

Software-ul cPanel este folosit de către Hosterion pentru a îți oferi serviciile de găzduire web, iar costul licenței este inclus în prețul pachetelor.

Clienții de găzduire web shared nu sunt afectați

Clienții care folosesc servicii de găzduire web shared nu vor fi afectați de creștere costului cu licențele cPanel. Vom acoperi acest cost prin investiții și optimizări de infrastructură.

Așa cum te-am obișnuit, vom oferi în continuare servicii de calitate la prețuri accesibile.

PS: Blogul și secțiunea de știri cPanel sunt căzute, probabil au un vârf de trafic. Voi adăuga mai tărziu linkul spre anunțul cPanel.

UPDATE: Între timp, articolul de pe blogul cPanel a fost șters. Îl puteți vedea în arhivă: https://web.archive.org/web/20191215101610/https://blog.cpanel.com/announcing-account-based-pricing/