An investment in knowledge always pays the best interest.

Benjamin Franklin

Dacă îți desfășori activitatea în domeniul educației și vrei să fii remarcat, domeniul .college îți vine în ajutor. Numele acestuia denotă profesionalism, credibilitate și este ușor de memorat.

Rolul unei extensii este să informeze vizitatorul  despre sfera de activitate din care face parte site-ul pe care tocmai l-a accesat. Cu siguranță, cineva care caută informații despre sistemul educațional va remarca un site a cărui extensie este .college și îl va ține minte.

Educația are un mare impact asupra oricărei persoane. De aceea, se investesc multe resurse când vine vorba de alegerea unei școli. Fiecare instituție își poate folosi site-ul pentru a se face cunoscută și pentru a reuși să transmită cât mai multe informații publicului țintă.

Domeniul .college a apărut în 2015 și este adresat atât instituțiilor de învățământ, cât și companiilor sau persoanelor preocupate de știință, inovare și împărtășirea cunoștințelor.

Cine poate înregistra un domeniu .college?

Instituțiile de învățământ sunt, fără îndoială, primele care ne vin în minte atunci când ne gândim la domeniul .college. Acesta le oferă posibilitatea de a se remarca în mediul online și de a-și comunica ideile celor interesați.

Companiile pot utiliza extensia .college pentru a atrage absolvenți în organizație sau pentru promovarea anumitor training-uri și cursuri. De asemenea, dacă sunt branduri care se adresează școlilor sau studenților, pot ușura transmiterea mesajului către publicul țintă, alegând această extensie.

. college poate fi folosit de către companiile care doresc să pună la dispoziția clienților diverse tutoriale și informații, pentru a le veni în ajutor în ceea ce privește utilizarea produselor și serviciilor furnizate.

Fie că vorbim de activități legate de campusurile universitare, de ONG-uri sau de anumite cercetări și publicații ale studenților, domeniul .college reprezintă o bună alegere deoarece reușește să atragă atenția și să stabilească încă de la început cui se adresează.

Vrei să înregistrezi un domeniu .college?

Mergi la înregistrare .college pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 9€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.06.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .college. Poți vedea și lista completă de domenii.