I like the color red because it’s a fire. And I see myself as always being on fire.

Arnold Schwarzenegger

Roșul ne duce cu gândul la pasiune, putere și entuziasm, având capacitatea de a capta foarte repede atenția. Culoarea simbolizează dragoste, forță, succes și dorința de a reuși.

Pentru a transpune aceste idei și în mediul online, a fost creat domeniul .red. Este un domeniu relativ nou, apărând în ianuarie 2014, dar popularitatea lui este în creștere.

Dacă ești pregătit să îți împărtășești hobby-urile, ideile și interesele, dar încă nu ai ales un nume pentru site-ul tău, cu siguranță domeniul .red ți se potrivește. Fie că vorbim despre un blog de frumusețe, modă, călătorii sau orice alte pasiuni, extensia aceasta aduce un plus prin faptul că atrage atenția.

De ce să alegi un domeniu .red?

Răspunsul cel mai simplu ar fi pentru că îți dorești să te remarci și să fii ținut minte.

Acest domeniu este potrivit pentru:

  • Brandurile care au o anumită colecție de culoare roșie și vor să o promoveze. Aici putem vorbi de îmbrăcăminte, încălțăminte, parfumuri, make-up, etc.
  • Companiile ale căror produse au legătură cu Ziua Îndrăgostiților și cu tot ce înseamnă cadouri pentru cupluri, deoarece roșul este simbolul universal al iubirii.
  • Evenimentele organizate cu ocazia Crăciunului. Dacă unul dintre subiectele de interes pentru tine sau compania ta este această sărbătoare, domeniul .red te ajută să evidențiezi asta.
  • Sălile de dans care oferă cursuri de dansuri latino, în special tango. Datorită pasiunii din timpul dansului, este populară asocierea dintre tango și roșu.

De asemenea, acest domeniu este util oricărei persoane sau companii care iubește roșul și își dorește să fie identificată cu această culoare. 

Vrei să înregistrezi un domeniu .red?

Mergi la înregistrare .red pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 5€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.06.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .red. Poți vedea și lista completă de domenii.