Tattoos give us the inspiration to be ourselves.

Anthony T.Hincks

Tatuajul reprezintă o formă de artă întâlnită încă din cele mai vechi timpuri, a cărei popularitate este în creștere. Nu vorbim doar despre un simbol pe piele, ci și despre semnificația pe care o are pentru fiecare persoană. Fie că reprezintă amintiri, credințe, idealuri, pasiuni sau alte motive, fiecare tatuaj spune o poveste. 

Domeniul internet .tattoo  a apărut în 2013 pentru a fi utilizat în industria tatuajului, facilitând întâlnirea dintre artiști și publicul lor.

Tatuajele au fost adoptate încă din timpurile străvechi de către egipteni, grecii antici sau triburile din America de Sud și aveau semnificații pentru fiecare popor în parte. Înspre zilele noastre, începând cu anii `90, tatuajele au început să fie purtate de vedetele internaționale, în special cele rock, creând astfel un trend.

În prezent, tatuajele sunt tot mai celebre, iar ideea de a avea măcar un tatuaj încântă pe din ce în ce mai multe persoane, motiv care a dus la dezvoltarea acestei industrii. Concurența este tot mai mare în domeniul saloanelor de tatuaj și al artiștilor, iar promovarea online este un pas important pentru a te face remarcat și a ajunge cunoscut.

Oricine caută pe internet informații despre tatuaje și găsește un site cu extensia .tattoo, are siguranța că este în locul potrivit și certitudinea că răspunsurile pe care le caută vin din partea unor persoane pricepute și avizate.

Cui se adresează domeniul .tattoo?

  • Artiștilor tatuatori. Se pot face cunoscuți, își pot împărtăși ideile și realizările, astfel încât să convingă vizitatorii că sunt profesioniști în ceea ce fac. Domeniul .tattoo este pentru cei care vor să își lase amprenta și în mediul online. 
  • Saloanelor de tatuaj. Promovarea online are un rol important și ajută clienții să își facă o părere despre locul în care vor ajunge pentru un tatuaj și despre oamenii cu care vor interacționa.
  • Companiilor ce comercializează produse specific acestei industrii. Domeniul .tattoo este sugestiv și face mai ușor de înțeles obiectul de activitate.
  • Magazinele specifice, care au în nume cuvântul ”tattoo”
  • Pasionaților de tatuaje.

Vrei să înregistrezi un domeniu .tattoo?

Mergi la înregistrare .tattoo pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 18€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.07.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .tattoo. Poți vedea și lista completă de domenii.