It’s great being a journalist, because our office is the world.

Rebecca Aguilar

Știrile au un rol important în viața noastră deoarece ne țin conectați la evenimentele din întreaga lume. Domeniul .news a fost creat pentru industria știrilor cu scopul de a facilita legătura dintre cei care caută informații și cei care le oferă.

Popularitatea presei scrise a scăzut în ultimii ani, iar în prezent, cea mai utilizată sursă pentru informare este internetul.

Preocuparea majoră a fiecărei companii sau persoane ce activează în domeniul știrilor este ca site-ul lor să fie primul accesat în momentul în care cineva caută anumite informații. Un avantaj al presei online este faptul că știrile pot fi transmise live și oamenii au acces imediat la știrile de ultimă oră.

Credibilitatea joacă un rol esențial în domeniul jurnalismului, fiind principala caracteristică pe care vizitatorii o iau în seamă atunci când se gândesc să revină la un anumit site când au nevoie. Domeniul .news exact asta își propune, ca persoanele în căutare de informații să fie sigure că sunt în locul potrivit și că site-ul respectiv le poate oferi știrile corecte.

Dacă activezi în domeniul știrilor, extensia .news este cea mai potrivită pentru site-ul tău, fiind credibilă și sugestivă. Aceasta oferă jurnaliștilor și companiilor din această industrie autoritatea de a furniza știri zilnice, precum și informații de ultimă oră.

Fie că vorbim despre companii, bloggeri, organizații sau comunități din această sferă, oricine are de câștigat dacă alege un domeniu .news. Este o extensie ușor de memorat și atrage atenția asupra scopului site-ului, făcând astfel și o promovare a activității.

Avantajele alegerii unui domeniu .news

  • Site-ul este remarcat imediat de cei care caută știri, având o extensie sugestivă și le transmite vizitatorilor că se află în locul potrivit;
  • Oferă credibilitate;
  • Este ușor de memorat;
  • Poate fi utilizat pentru orice domeniu, de la regiuni, sporturi, produse, până la animale, natură, jocuri sau orice altă activitate;
  • Ajută la promovarea presei scrise pentru jurnaliștii care oferă și această opțiune.

Vrei să înregistrezi un domeniu .news?

Mergi la înregistrare .news pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 11€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.07.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .news. Poți vedea și lista completă de domenii.