You can’t wait for inspiration. You have to go after it with a club.

Jack London

Cluburile sunt înființate cu scopul de a reuni oamenii care împart aceleași pasiuni și interese. De la cluburi de socializare, de sănătate, de sport până la cluburi de copii, de șah sau de noapte, acestea se găsesc peste tot.

Domeniul .club a fost lansat în 2014 pentru a aduce împreună persoanele preocupate de aceleași lucruri. În mai puțin de 3 săptămâni de la lansare au fost înregistrate peste 60.000 de astfel de domenii. Acesta poate fi înregistrat de către oricine, neavând vreo restricție și este adresat cluburilor, grupurilor, asociaților de fani.

Socializarea este o nevoie a ființei umane pe care o regăsim și în piramida lui Maslow, ca fiind al treilea nivel. După ce o persoană își îndeplinește nevoile de bază (fiziologice și de securitate), vine firesc nevoia de apartenență. Pe lângă iubire, prietenie și relația cu familia, avem nevoie și de apartenența la un grup. Prin intermediul cluburilor putem găsi oameni cu care să rezonăm și să împărțim aceleași pasiuni.

După cum sugerează și numele, domeniul .club este ideal pentru toți cei care vor să transmită ideea de socializare, de la cluburi, asociații sau diverse grupuri. Domeniul nu are restricție la înregistrare și poate fi utilizat de către orice companie sau persoană pentru a-și stabili publicul țintă și pentru a ajunge mai ușor la el.

Domeniul .club este scurt, sugestiv și ușor de memorat și nu lasă loc de interpretare.

De ce să alegi un domeniu . club pentru site-ul tău?

  • Dacă deții un club, cu siguranță, extensia .club este pentru tine; poate fi un club sportiv, de carte, pentru copii, de noapte, etc.
  • Pentru susținerea grupurilor de pe platformele social media. Există numeroase grupuri pe rețelele de socializare pentru diverse subiecte, astfel se pot reuni persoanele cu interese comune. Dacă îți dorești ca acest grup să treacă barierele rețelei respective și să devină de sine stătător, extensia .club este perfectă.
  • Pentru fan-club-uri. Fie că vorbim despre cântăreți, scriitori, actori, sportivi, fanii își pot împărtăși idei, experiențe și își pot susține preferatul prin intermediul unui site .club. (exemplu 50cent.club).

Vrei să înregistrezi un domeniu .club?

Mergi la înregistrare .club pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 4€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.08.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .club. Poți vedea și lista completă de domenii.