I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best.

Oscar Wilde

Dacă scopul unei persoane este să fie mereu printre cei mai buni, cu siguranță și compania pe care o conduce își propune același lucru. De asemenea, produsele și serviciile pe care le va alege vor fi mereu cele din top, deoarece nu se mulțumește cu puțin.  

Apărând în anul 2014, domeniul internet .top a devenit una dintre cele mai populare extensii și este dedicată acelora care își doresc succesul. Poate fi adaptată în funcție de nevoia fiecăruia și se potrivește oricărei industrii.

Cel mai important lucru în mediul online este să te faci remarcat din mulțimea de site-uri, ca vizitatorii să te aleagă și să revină la tine de câte ori au nevoie. În acest sens, extensia .top este cea mai potrivită, deoarece este scurtă, sugestivă, ușor de memorat și atractivă.

De ce să alegi un domeniu internet .top?

  • Companiile care sunt la început și care își propun să ajungă cât mai sus și să realizeze cât mai multe din obiective,  pot alege .top pentru a deveni cunoscute și pentru a-și face loc printre concurență.
  • Brandurile cunoscute își pot susține popularitatea alegând un domeniu .top. Orice companie își dorește să fie cea mai bună și să-i convingă pe vizitatori că aleg cea mai bună variantă și că, astfel, dorințele și nevoile lor sunt îndeplinite.
  • Persoanele care vor să facă review-uri pe diverse teme și vor să creeze tot felul de clasamente pot alege domeniul .top pentru blogul lor, venind în ajutorul celor care caută opinii privind produse și servicii înainte de  a face alegeri.
  • Nu are vreo restricție la înregistrare și poate fi utilizat de către orice doritor pasionat care vrea să împărtășească pasiunile și care vrea să fie printre cei mai buni sau care vrea să vorbească despre ei.

Propune-ți să fii cel mai bun!

Vrei să înregistrezi un domeniu .top?

Mergi la înregistrare .top pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 3€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.09.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .top. Poți vedea și lista completă de domenii.