Pentru că astăzi este declarată ziua internațională a aparatelor foto, vă propunem .photography ca extensie a săptămânii.

Extensia .photography a fost lansată în anul 2014 și au fost înregistrate deja aproape 50 000 de domenii, dovadă că fotografia este o meserie răspândită în zilele noastre, nu doar o pasiune. Un studiu ne arată că în prezent, în 3 minute, se fac mai multe fotografii decât s-au facut în întreg secolul al XIX-lea. (sursa)

Dacă ești pasionat de fotografie și vrei să îți faci un site cu această tematică, găsești aici câteva ponturi utile.

Folosirea extensiei .photography îți personalizează indentitatea online, poți fi găsit mai ușor de clienți la o simplă căutare după domeniul de activitate. De exemplu, tastezi site:.photography și vizualizezi toate site-urile care au această extensie, această modalitate de căutare reducând considerabil timpul investit în căutarea prestatorilor de servicii dintr-un anume domeniu.

De asemenea, cu cât numele domeniului este mai scurt cu atât este mai ușor de reținut, deci, în loc de numeletauphotography.com alege numeletau.photography și șansele să rămâi în memoria clienților sunt mai mari.

Nu ezita, comandă acum un domeniu cu extensia .photography deoarece statistica ne arată că în curând această extensie va deveni mai populară decat .com!

Vrei să înregistrezi un domeniu .photography?

Mergi la înregistrare .photography pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 5€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.06.2017.

Sau citește mai multe despre domenii .photography. Poți vedea și lista completă de domenii.