Remarcându-se dintre domeniile internet de 3 litere, .icu (se pronunță ”I See You”) are avantajul de a-i da utilizatorului nenumărate variante în care îl poate folosi.

Este o extensie relativ nouă, apărând în 2015, are peste 2 milioane de înregistrări și, cu siguranță, se adresează acelor persoane cărora le place să fie diferite și să încerce lucruri inedite.

Pentru a avea succes în mediul online trebuie să te asiguri că ieși în evidență și te distingi de mulțime, condiție care se aplică atât la site-urile companiilor cât și la bloguri. În acest sens, domeniul .icu este cel mai potrivit întrucât depășește granițele banalității și pune la încercare imaginația vizitatorului.

.icu nu are nicio restricție la înregistrare, de aceea poate fi utilizat de către oricine din orice domeniu de activitate.

Avantajele folosirii domeniului .icu

  • Este scurt, oferind nenumărate posibilități. Cele 3 litere pot fi folosite ca și inițiale pentru mai multe expresii, cum ar fi ”I See You” sau ”Intensive Care Unit”
  • Este ușor de înțeles, de identificat și de memorat.
  • Este universal. Se potrivește în toate sferele de activitate și poate fi ușor de înțeles de către oricine.
  • Se distinge de restul domeniilor prin faptul că nu respectă vreo convenție a literelor, ci poate fi utilizat de fiecare după propriul plac.

Vrei să înregistrezi un domeniu .icu?

Mergi la înregistrare .icu pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 3€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.10.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .icu. Poți vedea și lista completă de domenii.