Social networks aren’t about Web sites. They’re about experiences.

Mike DiLorenzo

Socializarea din mediul online este rezultatul evoluției tehnologiei și este cea mai utilizată formă de socializare în prezent. Orice companie care urmărește succesul acordă o mare importanță legăturii pe care o stabilește cu clienții în mediul online.

Domeniul internet .social este alegerea perfectă pentru site-urile care îți doresc să fie accesate de cât mai mulți vizitatori, fiind un nume sugestiv și ușor de remarcat.

Extensia .social a fost creată în 2014 și are avantajul de a putea fi utilizată atât de companii cât și de persoane fizice, în mai multe activități, de la organizarea de evenimente sau diverse forumuri, până la grupuri comunitare și cluburi.

Cui i se potrivește domeniul internet .social?

Firmelor ce se ocupă cu organizarea evenimentelor. Fie că vorbim despre planificarea petrecerilor sau a evenimentelor publice, un site cu extensia .social ajută la promovarea ideilor și la îndeplinirea scopului de a aduna cât mai multă lume la acțiunea respectivă.

Brandurilor care vor să creeze un site destinat activităților din social media. Pe lângă site-ul principal mai poate exista și unul .social, în felul acesta acordând o mai mare importanță interacțiunii cu clienții.

Pentru împărtășirea diverselor idei de natură politică se poate alege extensia .social. Astfel, persoanele preocupate de acest subiect pot să acceseze site-ul respectiv cu încrederea că găsesc informațiile de care au nevoie.

Neavând vreo restricție la înregistrare și fiind ușor adaptabil, domeniul internet .social poate fi ales de către orice doritor care știe importanța pe care o are socializarea atât în mediul online cât și în afara lui.

Vrei să înregistrezi un domeniu .social?

Mergi la înregistrare .social pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 11€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.09.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .social. Poți vedea și lista completă de domenii.