Noile pachete de găzduire WordPress Pro: performanță și securitate

Vrei să ai un site WordPress sau un magazin online WooCommerce mai rapid? Protecție sporită la atacuri informatice? Citește mai departe. Astăzi îți prezentăm noile pachete de servicii de găzduire WordPress Pro.

WordPress a cunoscut o popularitate incredibilă. Deși a început ca o soluție open source pentru jurnale personale (bloguri), a ajuns să fie folosit pentru mult mai multe tipuri de site-uri. WordPress e o soluție foarte populară pentru site-urile de prezentare ale companiilor, dar și pentru magazine online implementate cu ajutorul plugin-ului WooCommerce. Nu doar companiile mici folosesc WordPress, ci și companiile mari și site-urile cu trafic foarte mare, cum ar fi The New York Times, The Sun, Vogue, BBC, Microsoft News, TechCrunch și chiar site-ul Casei Albe.

Chiar dacă un site WordPress poate funcționa și pe un pachet obișnuit de găzduire web, nivelul de trafic pe care îl poate susține un astfel de pachet e limitat, iar administrarea lui e anevoioasă dacă multe operațiuni sunt efectuate manual.

Uitându-ne la aceste limitări și la nevoile de securitate ale site-urilor WordPress, am creat serviciul de găzduire web WordPress Pro.

Ce îți oferă serviciul de găzduire WordPress Pro?

Performanță

Rulând pe cele mai noi procesoare de server de la AMD, EPYC Gen3, folosind stocare ultra-performantă cu NVMe, cu o alocare generoasă de resurse de calcul și soluții avansate de caching, pachetele de găzduire WordPress Pro oferă în primul rând performanță superioară site-ului tău.

Securitate

Prima regulă în securitatea informatică este efectuarea frecventă a actualizărilor de software (update-urilor). Cu ajutorul WordPress Toolkit, inclus în pachetele de gazduire WordPress Pro, poți alege ca update-urile să se realizeze automat. Iar dacă preferi update-uri manuale, cu Toolkit poți în câteva click-uri să copiezi instalarea ta WordPress „live” (sau „de producție”) în una de test (sau „staging”, cum se mai numește) și să testezi update-ul înainte de a-l realiza pe producție. Simplu și eficient.

Atacurile de tip DDOS (Distributed Denial of Service) sunt tot mai frecvente. Un astfel de atac, lansat de pe un număr mare de dispozitive compromise și conectate la internet, are scopul să întrerupă funcționarea unui site web prin copleșirea serverului web cu un număr mare de cereri pe secundă. În parteneriat cu Voxility, oferim protecție la atacuri DDOS până la atacuri de 1Tbps, astfel site-ul tău este disponibil chiar și pe parcursul unui atac.

Componentele de securitate care au devenit deja standard pentru serviciile Hosterion sunt disponibile și cu pachetele de găzduire web WordPress Pro: CloudLinux și BitNinja. Îți reamintim că BitNinja filtrează automat încercări de compromitere („spargere” sau „hacking”) a site-ului tău. În eventualitatea în care există o vulnerabilitate în codul site-ului tău, de obicei pentru că nu sunt făcute actualizările la zi, BitNinja detectează încercările de „spargere”, astfel încât cererile „hackerilor” să nu ajungă la codul vulnerabil din site-ul tău.

Iar pentru cele mai rele scenarii posibile, îți reamintim că beneficiezi, fără costuri suplimentare, de backup zilnic stocat într-un alt oraș. Restaurarea din backup o efectuăm fără costuri pentru tine.

Economie de timp prin administrare facilă

Pachetele de găzduire WordPress Pro vin cu WordPress Toolkit. Acest software, dezvoltat de Plesk (dar disponibil în contul de cPanel al pachetelor), îți permite să faci cele mai frecvente operații de administrare WordPress din câteva click-uri. Poți instala o instanță nouă de WordPress, poți migra automat un WordPress din alt cont de hosting, se pot face upgrade-uri, copieri de instalări WordPress, securizări automate, administrare plugin-uri și multe alte operații.

Iar dacă ai mai multe instalări de WordPress în contul tău de hosting, poți efectua aceste operații în masă, cu mai multe site-uri simultan.

Serverul tău privat de cache Redis

Nu e un secret că folosim software dezvoltat de alte companii, software care e standard de facto în industria de hosting, e folosit pe scară largă, iar clienții noștri sunt obișnuiți deja să îl folosească și se așteaptă să fie inclus cu serviciile noastre de găzduire web. E vorba de cPanel, CloudLinux, LiteSpeed, JetBackup sau de software și servicii mai aparte, care nu sunt disponibile la mulți furnizori de hosting: WordPress Toolkit, PHP X-Ray, BitNinja.

De data asta am mers un pas mai departe: programatorii Hosterion au dezvoltat un plugin de cPanel prin care îți poți gestiona propria instanță de server de cache de obiecte. Redis este cel mai bun și popular server de cache, iar acum ai o instalare de Redis numai a ta. Folosind pluginul de WordPress LiteSpeed Cache și configurând „object cache” în Redis, vei obține o viteză de încărcare și mai bună a site-ului tău.

PHP X-Ray

Cu PHP X-Ray vezi cât timp ia rularea plugin-urilor WordPress sau interogărilor pe baza de date. Asfel, poți oprimiza instalarea ta WordPress dezactivând anumite plugin-uri, iar developerii știu ce probleme trebuie rezolvate pentru a crește viteza de încărcare a paginilor.

PHP X-Ray este un plugin disponibil in contul de cPanel al serviciilor de găzduire WordPress Pro.


Caracteristicile standard ale serviciilor noastre de hosting sunt disponibile fără costuri suplimentare și cu pachetele de hosting WordPress Pro:

 • backup zilnic
 • IPv6 dedicat
 • serviciu DNS rapid și highly-available (prin anycast cu servere în 17 locații)
 • certificate SSL
 • server web LiteSpeed
 • CloudLinux (de fapt, serviciul de găzduire web WordPress Pro include CloudLinux Shared Pro)
 • BitNinja
 • asistență tehnică non-stop prin telefon și email

Citește mai multe pe pagina de prezentare a serviciului de hosting WordPress și te așteptăm să te convingi de calitățile noilor pachete.

Pagina anterioară

Actualizare prețuri licențe cPanel

Pagina următoare

[video] Care este diferența dintre un VPS și un server dedicat?

 1. Cosmin

  Se poate migra gratuit un cont de hosting din alt serviciu Hosterion la serviciul WordPress?

 2. Salut Cosmin,

  Migrarile conturilor de hosting Hosterion la un alt serviciu Hosterion sunt gratuite daca sunt indeplinite ambele conditii:
  1. migrare cont principal cPanel la cont principal cPanel (si, in general, migrari intre aceleasi platforme, de exemplu VPS cPanel-VPS cPanel, cu conditia sa nu fie necesare operatiuni de modificare manuala a structurii contului de hosting o data cu migrare, ex. domeniu domeniu principal cPanel la domeniu add-on) si
  2. migrare la un serviciu cu pret mai mare (decat serviciul curent de hosting)

  Daca migrarea solicitata se face de la un serviciu Hosterion mai scump la unul mai ieftin sau e migrare de domeniu addon in domeniu principal (sau invers) migrarea se face contra cost. In acest situatie, te rog sa contactezi colegii de la suport pentru o evaluare a de pret.

 3. Andrada Pop

  La ce ajuta de fapt redis dc este deja cache activat?

 4. Buna Andrada,

  Multumim pentru intrebare.

  E adevarat ca cele mai multe pagini WordPress vor fi servite din cache-ul LiteSpeed, prespununand ca e instalat si configurat corect plugin-ul LiteSpeed Cache.

  Redis optimizeaza timpul ce incarcare pentru acele pagini (cereri HTTP) care nu pot fi servite din cache, de exemplu sesiuni in care utilizatorul este autentificat sau incarcarea produselor din cosul de cumparaturi WooCommerce. Pentru aceste situatii, codul PHP nu va mai interoga baza de date, ci va servi date din cache-ul WordPress.

  Sper ca am clarificat un pic lucrurile. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *