Domeniul internet .media oferă numeroase variante de utilizare. Poate fi folosit cu succes atât de companii sau de analiști media pentru site-urile lor, cât și de persoanele preocupate de acest subiect ce doresc să își expună părerile prin intermediul unui blog.

Termenul ”media” se referă la ramuri precum: jurnalism, film, artă, știri, televiziune. Fiind un domeniu cu multe activități, în 2014 a fost creată și o extensie internet dedicată acestei piețe.

Media a cunoscut o transformare odată cu evoluția internetului și cu modificarea preferințelor consumatorilor. Dacă acum câțiva ani era o rutină să se citească dimineața ziarul în format fizic sau să se aștepte difuzarea unui film la televizor, acum multe din aceste obiceiuri s-au orientat către mediul online.

Cui se potrivește domeniul internet .media?

  • Trusturilor de presă. Acestea sunt companii ce dețin apariții media, presă scrisă și audiovizuală. Extensia .media este sugestivă pentru întreaga activitate și oferă un plus imaginii acestora prin încrederea pe care o transmite, după caz, cititorilor sau telespectatorilor. Credibilitatea rămâne unul dintre cele mai căutate criterii atunci când vine vorba de alegerea unei surse de informare. Concurența este mare, de aceea e nevoie ca punctele tari ale companiei să fie promovate și în mediul online.
  • Artiștilor media și aplicațiilor mobile create în acest sens.
  • Podcast-urilor. Acest fenomen, care se referă la ”un conținut audio în format digital” și care a ajuns relativ de curând în țara noastră, a cunoscut o creștere masivă în ultimul an.
  • Rețelelor de socializare.
  • Oricărei persoane care produce, publică sau distribuie fișiere media și dorește să ajungă la publicul țintă cât mai ușor.

Vrei să înregistrezi un domeniu .media?

Mergi la înregistrare .media pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 9€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.12.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .media. Poți vedea și lista completă de domenii.