Domeniul internet .report este sugestiv pentru toate activitățile care au în centru rapoartele și publicarea lor. Statisticile fac parte din viața noastră, chiar dacă nu suntem mereu conștienți de acest aspect.

Înainte să achiziționăm un produs sau să alegem un serviciu, căutăm să vedem ce rating are din partea altor cumpărători. De asemenea, toate cercetările și rezultatele obținute în lumea medicinei aduc schimbări în viețile tuturor.

De la diferite studii de piață sau descoperiri, până la aplicații pentru crearea rapoartelor, oricine poate înregistra .report pentru a arăta asocierea dintre activitatea lor și rapoarte.

Odată cu dezvoltarea tehnologiei s-au dezvoltat și noi metode pentru transmiterea și publicarea rezultatelor de orice fel. Cele mai multe companii își analizează activitatea prin prisma unor rapoarte pentru a cunoaște punctele tari și cele slabe și a ști unde e nevoie de îmbunătățiri.

Cine poate înregistra domeniul internet .report?

  • Cercetătorii. Aceștia își pot face cunoscute rezultatele studiilor prin intermediul unui site și pot fi găsiți mai ușor de către cei interesați.
  • Companiile care se ocupă de sondaje.  Fie că e vorba de studii de piață sau sondaje electorale, sunt rapoarte cărora li se acordă o atenție foarte mare și, în unele situații, chiar pot influența anumite rezultate. Bineînțeles, credibilitatea este cel mai important aspect pentru aceste companii întrucât succesul lor viitor este bazat pe rezultatele anterioare. De exemplu, în cazul campaniilor electorale: dacă sondajele au o marjă de eroare mult prea mare, la următoarele alegeri nu se vor mai bucura de aceeași încredere.
  • Site-urile pentru statistici. Aici putem vorbi despre sport (urmărite în special de pasionații de pariuri sportive), despre vizitatorii de pe blog sau despre audiența tv. Oricare poate alege extensia .report întrucât este sugestivă pentru activitatea lor.
  • Aplicațiile create pentru generarea rapoartelor.
  • Blogurile care vor să informeze cititorii despre cele mai recente statistici.

Vrei să înregistrezi un domeniu .report?

Mergi la înregistrare .report pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 7€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.03.2021.

Sau citește mai multe despre domenii .report. Poți vedea și lista completă de domenii.