Lansată în anul 2014, fără restricții de înregistrare, extensia .agency oferă o paletă considerabilă de posibilități de exploatare. Un domeniu cu această extensie poate fi folosit în orice țară deoarece înțelesul acestui cuvânt este recunoscut la nivel mondial și vorbește specific despre activitatea ta.

Îți recomandăm înregistrarea unui domeniu .agency dacă deții o agenție de marketing sau publicitate, agenție de turism, firmă de recrutare sau căutare de talente, design sau modelling. Chiar și în România, această extensie poate fi folosită pentru a reprezenta instituții ale statului ca și, de exemplu, Agenția Națională de Mediu, Agenția Națională a Funcționarilor Publici și așa mai departe.

Aproape jumatate din domeniile .agency sunt găzduite în Statele Unite ale Americii, următoarele poziții fiind ocupate de țări europene: Anglia, Germania și Franta. (sursa)

Alegând această extensie, publicul căruia te adresezi va știi că deții cunoștințele și mijloacele necesare pentru a excela în domeniul tău!

Acum poţi înregistra un domeniul .agency la ofertă pentru doar 4 € + TVA pentru primul an. Promoția este valabilă până la 30 septembrie 2017, iar începând cu al doilea an costul este de 16 € + TVA / an.

Verifică dacă e disponibil domeniul .agency dorit de tine!