Banca Transilvania și partenerii lansează Stup

Suntem încântați să anunțăm lansarea Stup, un nou proiect dedicat antreprenorilor, creat de Banca Transilvania alături de partenerii ei.

Stup, Calea Șerban-Vodă, nr. 206-218, clădirea U-Center, București, sector 4.

Banca Transilvania și puiul ei, BTMic, sunt deja recunoscuți pentru susținerea antreprenorilor din România. Stup este un nou proiect care vine în sprijinul lor.

Ce este Stup?

Stup este un loc fain în București unde poți înființa o firmă și unde găsești susținere și inspirație inclusiv pentru o afacere care este deja în mișcare. Stup are un design spectaculos și e gândit într-un format contemporan, cu spații deschise, măsuțe cochete și fotolii comode, unde stai la o cafea și o poveste. Găsești și birourile oamenilor din BT și ale partenerilor cu care poți trece la treabă și să îți crești afacerea.

Birourile BTMic in Stup

Cum te ajută Banca Transilvania și partenerii din Stup?

  • ai o agenție BT exclusiv pentru antreprenorii din Stup
  • găsești la BTMic finanțare pentru afacerea ta
  • tot aici poți înființa o companie cu ajutorul REGnet
  • discuți cu un reprezentant SmartBill despre soluția lor de facturare și de contabilitate
  • Gomag îți oferă soluția lor de comerț electronic
  • MTH Digital te ajută cu marketingul online
  • găsești nume de domenii internet, servicii de găzduire web, servicii cloud și email hosting la Hosterion
  • mulți alți parteneri îți oferă servicii de care are nevoie afacerea ta, cum ar fi contabilitate, consultanță juridică și pentru fonduri europene, recrutare și resurse umane, soluții CRM și multe altele

Pentru firmele înființate în Stup, multe servicii sunt gratuite, iar pentru companiile existente ai reduceri consistente.

În Stup găsești o sală mare și frumoasă pentru conferințe în care vor avea loc traininguri și alte întâlniri ale antreprenorilor. Iar zilele trecute, la vizita noastră în Stup, a revenit în discuție ca un laitmotiv ideea unor „F*ckup Nights”. Cred că echipa Stup ia deja serios în considerare această temă. Suntem nerăbdători și să vedem cum vor pune la treabă și în ce podcasturi va fi folosit studioul amenajat special pentru înregistrări.

Stup - sala conferinte

Am petrecut câteva zile în Stup alături de oamenii de la BT și de partenerii care au pus proiectul pe roate. Dacă ar fi să descriu într-un singur cuvânt experiența, aș alege ENERGIE. Tineri de toate vârstele, dar mai ales tineri, cu zâmbetul pe buze și chef de muncă, entuziasmați și uniți într-un obiectiv comun. Acel gen de proiect inedit în care îți depășești limitele și care simți că va avea un impact semnificativ pentru micile afaceri.

Așadar, te invităm în Stup, un loc de conectare și de dialog, deschis zilnic oricărui antreprenor din București și din Ilfov, nu doar clienților BT. Poate acum, mai multe decât oricând, era nevoie de un loc al antreprenorilor puși pe treabă și hotărâți să facă lucruri. Află mai multe pe btstup.ro.

Pagina anterioară

Domeniu de internet .gallery – extensia săptămânii

Pagina următoare

Majorare prețuri Google Workspace de la 11 aprilie 2023. Cum să îți reduci costul?

  1. Felicitari! Ca intotdeauna, cu un pas inaintea celorlalti!

  2. Un proiect foarte frumos! Arata foarte frumos si modern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *