Acasă » Enciclopedie » Enciclopedie găzduire » Termen EP (Entry Processes)

Despre EP (Entry Processes)

Ce este EP (Entry Processes) ?
Entry Processes reprezinta numărul proceselor de intrare din contul de gazduire.

De exemplu, fiecare pagină PHP accesată de un utilizator va genera de obicei un singur proces de intrare. Mulți interpretează greșit această valoare ca fiind „numărul de vizitatori pe care îl puteți avea un site simultan”. Deși este adevărat că fiecare vizitator care accesează o pagină PHP va da naștere unui proces de intrare, aceste procese se termină de obicei atât de repede încât este foarte puțin probabil ca 10 sau mai multe, de exemplu, să fie generate simultan și într-un singur moment dacă nu aveți un număr semnificativ de vizitatori simultani pe site dintr-o dată. Sesiunile SSH și cron-urile se consideră, de asemenea, procese de intrare.

Număr procese concurente (EP- entry process): Aici mesajul pentru atingerea numărului maxim de procese va fi cel mai probabil „508 Resource Limit is Reached”. Numărul proceselor alocate poate fi diferit de la un furnizor la altul sau de la un pachet la altul.

De reținut că valoarea EP nu va fi crescută în cazul în care un proces PHP care rulează și este contorizat în cadrul LVE, cheamă un proces extern (Ex un cron, Exim, MySQL etc.). Toate acestea vor fi considerate ca o singură intrare pentru că limita pentru entry process nu include procesele copil create în cadrul unui proces care deja rulează și este contorizat.