Avantaje hosting

Testează 30 de zile gratuit

Testează gratuit și fără obligații serviciul nostru de web hosting timp de 30 de zile. După cele 30 de zile, ne-am bucura să auzim feedbackul tău. Dar nu ești obligat să ni-l oferi. O factură proforma se emite automat înainte cu 14 zile de data aniversară. Poți să o plătești pentru a continua să folosești serviciul nostru de web hosting sau ne poți cere să o anulăm dacă nu dorești să continui.

Poți comanda online testarea gratuită pentru serviciile de web hosting shared Linux și Windows. Te rugăm să ne contactezi dacă dorești să testezi gratuit alte servicii.

Certificate SSL gratuite

Îți oferim certificate SSL gratuite pentru toate domeniile pe care le găzduim. Oricâte domenii ai avea și orice pachet de hosting alegi. Instalează certificatele printr-un singur click din panoul de control. Citește mai multe despre certificate SSL.

Migrare gratuită

Dacă ai deja site-ul găzduit la un alt furnizor ne ocupăm noi de mutare fără costuri suplimentare și fără downtime. Pregătim și testăm din timp migrarea, alegem împreună un moment potrivit, din zi sau din noapte, pentru a face mutarea.

Uptime 99,9%

Îți garantăm o disponibilitate de 99,9% pe an a site-ului tău.

Asistență 24/7

Tehnicienii noștri sunt disponibili să vă ofere suport tehnic prin email sau telefon 24 de ore din 24, 7 zile din 7 și 365 de zile pe an (în unii ani chiar mai mult). Contactează-ne la orice oră din zi sau din noapte.

Credit Google AdWords

Nu este suficient să ai un site web. Ca să îți atingi obiectivele trebuie să îl și promovezi.
Te sprijinim să primești un credit de 200 de lei ca să îți promovezi site-ul cu Google AdWords. Citește mai multe despre cupoane Google AdWords.