Domeniile internet .cloud reprezintă platforma online perfectă pentru furnizorii de servicii cloud și toți cei care partajează conținutul online. Cloud este un sinonim pentru stocarea datelor online.

Dacă oferi servicii online unei game largi de clienți web, probabil că utilizezi un spațiu în cloud pentru stocarea și partajarea resurselor. Acum, poți utiliza un domeniu .cloud pentru a-ți defini activitatea.

Numele de domeniu .cloud este scurt, profesionist și memorabil, ajutându-te să îți îmbunătățești rangul motorului de căutare cu cuvinte cheie direct în URL. Nu este nici o îndoială că cineva care caută online servicii de stocare are mai multe șanse să facă clic pe o legătură care are cuvântul cheie .cloud în numele domeniului și știm că fiecare clic pe rezultatele căutării înseamnă bani economisiți în marketing.

Elegant, clar și actual, acesta este momentul pentru a-ți crea propriul nume online ideal.

Recomandăm înregistrarea unui domeniu internet .cloud pentru:

  • Dezvoltatori software
  • Comercianți online
  • Bloggeri
  • Stocare de documente personale
  • Stocare de poze

Acum poţi înregistra un domeniu internet .cloud la doar 7 € + TVA pentru un an. Promoția este valabilă până la 30 iunie 2018, iar începând cu al doilea an costul este de 10 € + TVA / an.

Verifică dacă e disponibil domeniul internet .cloud dorit de tine.