Domeniu internet .fyi – extensia săptămânii

Intelligence is not the ability to store information, but to know where to find it.

Albert Einstein

Toate site-urile care oferă informații utile și bine structurate pot alege domeniul internet .fyi, fiind prescurtarea expresiei ”For your information”. Extensia vine în sprijinul nevoii oamenilor de a ajunge la ceea ce îi interesează într-un mod cât mai facil.

Este potrivit atât pentru știri, transport public sau ultimele modificări ale legislației, întrucât toate au în comun informarea. Pe lângă acestea, în orice sferă de activitate este nevoie de învățare și mereu vor fi noutăți, așadar folosirea extensiei .fyi nu trebuie limitată la domeniile prezentate anterior.

Cine poate înregistra domeniul internet .fyi?

  • Ziarele și revistele. Cum scopul lor este acela de a informa populația, domeniul .fyi este sugestiv pentru activitatea lor și le poate oferi credibilitate.
  • Centrele de informare turistice. Sunt foarte utile pentru străinii care doresc să viziteze anumite obiective, dar și pentru cei care vor să se descurce în marile orașe.
  • Aplicațiile referitoare la transportul în comun sau alte informații ajutătoare, astfel încât călătorii să economisească timp și să găsească cea mai bună variantă pentru nevoia lor.
  • Consultanților din diverse domenii. Fie că e economic, juridic sau sportiv, cu extensia .fyi pot atrage atenția și își pot promova imaginea.
  • Blogurile de modă. Persoanele care doresc să fie mereu la curent cu evenimente și trenduri din modă, vor găsi utile astfel de bloguri care să selecteze și să centralizeze multitudinea de informații, pentru a fi de un real ajutor cititorilor.

Dacă simți că ai multe de împărtășit și vrei totodată să alegi ceva diferit pentru locul tău pe internet, atunci .fyi ți se potrivește.

Vrei să înregistrezi un domeniu .fyi?

Mergi la înregistrare .fyi pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 7€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.06.2021.

Sau citește mai multe despre domenii .fyi. Poți vedea și lista completă de domenii.

Pagina anterioară

[video] Gazduire web / web hosting – ce este?

Pagina următoare

[video] Ce este un VPS?

  1. Foarte pretioase informatiile dvs.!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *