Te-ai gândit să îți faci un site unde să prezinți produse pe care le-ai testat? Sau poate să îți spui părerea despre jocuri sau programe pentru calculator?

Dacă răspunsul este da, atunci îți sugerez să alegi un domeniu internet care este perfect pentru un website de recenzii – domeniul internet .reviews.

Cuvântul ”reviews” este adoptat în limba română de mult timp și chiar este preferat în locul autohtonului ”recenzii”.

La o simplă căutare pe internet o să vezi că este un termen folosit aproape mereu pentru recenzii de software, produse fizice sau servicii.

Poate fi folosit pentru site-uri dedicate afilierii sau pur și simplu pentru a face cunoscute informații importante pentru cititorii tăi.

Domeniul internet .reviews are un impact puternic asupra oricărui vizitator care dorește să citească păreri pertinente despre un anumit produs.

Asta pentru că spune totul într-un singur cuvânt – că pe site-ul tău va găsi o recenzie memorabilă la produsul de care este interesat.

De ce să alegi un domeniu internet .reviews?

Vrei să îți construiești propriul website de recenzii pentru produsele vândute în magazinele online. Poți alege o denumire ca top10.reviews sau celemaibune.reviews.

Mai specific, dacă vrei să scrii recenzii doar pe o anumită nișă, poți alege ca website-ul tău să se numească pieseauto.reviews sau sculedepescuit.reviews.

Ești un gamer pasionat și vrei să îți spui propria părere despre jocuri? Un website numit topjocuri.reviews sau bestgames.reviews sună foarte bine pentru această nișă.

Sau poți să folosești această extensie pentru a porni un website unde scrii recenzii despre calitatea serviciilor de găzduire web folosind un nume ca besthosting.reviews sau găzduireweb.reviews.

Același domeniu internet se potrivește pentru orice subiect la care te gândești: haine, magazine online, cluburi, autoturisme, aparatură electrocasnică, mobilier, hoteluri, antiviruși și multe altele.

Vrei să înregistrezi un domeniu .reviews?

Mergi la înregistrare .reviews pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 8€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.04.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .reviews. Poți vedea și lista completă de domenii.