Numele de domeniu internet .vote creează un spațiu online pentru sondajele de vot și pentru alegători deopotrivă, pentru a comunica despre modelele și tendințele din sondaje.

Extensia .vote poate fi utilizată, de asemenea, pentru companii, comunitati sau alte grupuri pentru a emite sondaje și chestionare, pentru evaluarea acestora pe piață, precum și nivelurile de servicii oferite clienților sau membrilor grupurilor.

Domeniile .vote sunt credibile și direcționate, conferind o afiliere instantanee la un partid, o platformă, un plan politic sau o acțiune colectivă.

Numele de domeniu internet .vote este scurt, profesional și memorabil, ajutându-vă să vă îmbunătățiți pozițiile în rezultatele căutărilor de pe Google, având cuvântul cheie „vote” ca parte din URL. Viitorul internetului constă în nume de domenii noi și precise care oferă vizitatorilor o imagine a mărcii chiar înainte de vizitarea site-ului.

Vrei să înregistrezi un domeniu .vote?

Mergi la înregistrare .vote pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 11€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.01.2018.

Sau citește mai multe despre domenii .vote. Poți vedea și lista completă de domenii.