Numele de domeniu internet .vote creează un spațiu online pentru sondajele de vot și pentru alegători deopotrivă, pentru a comunica despre modelele și tendințele din sondaje.

Extensia .vote poate fi utilizată, de asemenea, pentru companii, comunitati sau alte grupuri pentru a emite sondaje și chestionare, pentru evaluarea acestora pe piață, precum și nivelurile de servicii oferite clienților sau membrilor grupurilor.

Domeniile .vote sunt credibile și direcționate, conferind o afiliere instantanee la un partid, o platformă, un plan politic sau o acțiune colectivă.

Numele de domeniu internet .vote este scurt, profesional și memorabil, ajutându-vă să vă îmbunătățiți pozițiile în rezultatele căutărilor de pe Google, având cuvântul cheie „vote” ca parte din URL. Viitorul internetului constă în nume de domenii noi și precise care oferă vizitatorilor o imagine a mărcii chiar înainte de vizitarea site-ului.

Acum poţi înregistra un domeniu internet.vote la ofertă pentru doar 11 € + TVA pentru primul an. Promoția este valabilă până la 31 ianuarie 2018, iar începând cu al doilea an costul este de 57 € + TVA / an.

Verifică dacă e disponibil domeniul internet .vote dorit de tine!