Unul din domeniile internet care pot înlocui cu succes clasicul .COM este unul cu un nume la fel de popular, și anume .WEBSITE.

Cuvântul website nu mai are nevoie de traducere și este sinonim cu internetul, de la apariția primei pagini web în anul 1991.

Domeniul .website poate fi folosit aproape în orice situație, atunci când îți dorești să fii vizibil în mediul online iar celelalte domenii nu mai sunt disponibile.

Ce este ( încă) bine la acest domeniu internet? Fiind un tld relativ nou, cu siguranță vei găsi liber numele pe care vrei să îl dai website-ului tău.

Domeniul .website este ușor de ținut minte și are un impact imediat asupra vizitatorilor site-ului tău.

Cine ar trebui să înregistreze un domeniu internet .website?

Firmele sau persoanele care oferă servicii online și nu numai. De exemplu poți crea un site cu denumirea design.website sau profesional.website în cazul în care oferi astfel de servicii.

Pentru companiile care au nevoie de o pagină de internet pentru imagine se poate porni un proiect plecând de la alegerea numelui – numele_firmei.website. Înregistrând acest domeniu internet, s-ar crea vizibilitatea dorită atât pe plan local dar chiar și internațional ceea ce poate aduce beneficii pentru companie.

Exemplele nu se opresc aici. Freelancerii pot crea proiecte atrăgătoare folosind denumiri ca –  personalizări.website sau dezvoltare.website.

Același domeniu internet este perfect pentru o platformă de tranzacționare site-uri sau nume de domenii ce ar putea fi numită vândcumpăr.website sau licitatii.website.

Acest ultim exemplu poate fi folosit cu succes pentru orice platformă digitală unde se  tranzacționează bunuri sau servicii.

Nu în ultimul rând, domeniul internet .website este practic și pentru blog-uri personale sau pagini de prezentare.

Sunt sigur că ți-au venit deja câteva idei bune folosind acest nume de domeniu pentru proiectul tău online.

Vrei să înregistrezi un domeniu .website?

Mergi la înregistrare .website pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 6€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.05.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .website. Poți vedea și lista completă de domenii.