Certificat cadou pentru Cabana Motilor

Inscrie-te pe site-ul Cabanei Motilor si primesti un certificat cadou in valoare de 50 de lei.

Cabana Motilor se afla in Muntii Apuseni, Marisel, este in prezent in constructie si va fi data in folosinta undeva in toamna 2008.

Minisite-ul este realizat si gazduit de Elvsoft.

Pagina anterioară

Noi amenzi pentru spam aplicate de catre ANRCTI

Pagina următoare

Despre noul sistem de inregistrare de domenii .ro

 1. Detalii despre zona Muntilor Gilau, salba de lacuri de acumulare: Somesul Cald, Gilau si Tarnita, si imagini din Marisel – Cluj veti gasi pe site-ul http://www.marisel.ro

  Evenimente organizate in Marisel si imprejurimi, precum si posibilitati de cazare: http://www.ziuamuntelui.ro

  Drumul din Cluj spre Marisel a fost modernizat, este proaspat asfaltat, iar iubitorii de serpentine si drumuri in panta/rampa montane, vor gasi din Gilau, via Tarnita pe o distanta de cca 30 km pina in Marisel, sus, pe platoul montan, un traseu provocator si solicitant. Vor putea sa traiasca emotiile pilotilor de raliu organizat aici in fiecare an, sa admire in acelasi timp panorama si peisajele salbatice si pline de verde de brad.

  Cu siguranta, ca si noi, veti simti ca a fost dragoste la prima vedere. Si apoi va veti face planuri legate de aceasta zona.

  Drum bun!

 2. irinel

  Salutari de la cel ce a fost prin acele frumoase locuri cu bune si cu rele.Imi pare rau ca nu neam mai inteles dar nu se stie niciodata ce rezerva viitorul.Mia fakut mare placere sa va cunosk si sa muncesk in echipa cu asa oameni.Sarbatori fericite alaturi de cei dragi.

 3. irinel, care echipa?
  Elvsoft sau Hosus turism? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *