Licitațiile reprezintă una dintre cele mai vechi forme de vânzare și cumpărare, iar de când licitațiile s-au mutat online, este mai ușor ca oricând să fii gasit de clienții tăi.

Dacă conduci o firmă care se ocupă de licitații, cu domeniul internet .auction vei primi recunoașterea imediată a site-ului tău ca fiind o piață online, creând un spațiu unic și semnificativ unde cumpărătorii și vânzătorii se pot întâlni pentru cele mai bune oferte.

Cu toate acestea, .auction nu este doar pentru licitații online. Această extensie este potrivită și pentru licitațiile agricole, licitațiile pentru mașini, vânzări imobiliare, licitațiile imobiliare și multe altele. Există o disponibilitate excelentă și oricine vede domeniul va ști imediat că va merge la un site care se referă la licitații.

Ideile de nume de domenii sunt multiple: afacereata.auction, antichitati.auction, proprietati.auction, caritate.auction, obiecterare.auction.

 

Recomandăm înregistrarea unui domeniu internet .auction pentru:

  • ONG-uri sau alte societăți care organizează licitații în scopuri caritabile
  • Firme de licitație
  • Site-uri pe care organizează licitații în urma unor executări silite
  • Site-uri care comercializează antichități sau alte obiecte rare.

Vrei să înregistrezi un domeniu .auction?

Mergi la înregistrare .auction pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 8€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.06.2018.

Sau citește mai multe despre domenii .auction. Poți vedea și lista completă de domenii.