Unul din cele mai interesante domenii internet pe care le poți folosi pentru website-ul tău este .DOWNLOAD.

Este mai mult decât potrivită pentru proiecte de unde se pot descărca gratuități pe care le pui la dispoziția vizitatorilor site-ului tău.

Cuvântul DOWNLOAD este comun limbii române fiind cunoscut de absolut orice persoană care a descărcat măcar un fișier de pe internet.

Un website ce folosește extensia .DOWNLOAD arată vizitatorului că va găsi ceea ce dorește la un click distanță.

Cărui tip de website i se potrivește domeniul internet .DOWNLOAD?

Website-uri de pe care se pot descărca diferite formulare și tipizate în format digital pe care le pui la dispoziția oricărui vizitator.

Site-uri de unde poți descărca muzică, fișiere video sau jocuri gratuite.

Blog-uri sau website-uri care oferă cărți digitale gratuite sau portal-uri de unde poți descărca fotografii gratuite pentru uz personal.

Orice proiect web care permite utilizatorilor să descarce fișiere de orice fel va fi mult mai popular cu o denumire pe măsură. Și aici, domeniul internet .DOWNLOAD se potrivește la fix. Pe deasupra, nu ești limitat doar la vizitatorii din România cu o astfel de extensie.

Idei nume website-uri

Hai să îți dau câteva exemple de nume pe care le poți folosi împreună cu acest domeniu internet.

Muzica.download, hit.download sau freemusic.download – sunt perfecte pentru orice portal de unde poți descărca muzică gratuită.

Document.download, tipizate.download sau formulare.download – sunt denumiri bune pentru website-urile de unde poți descărca tot felul de documente atât de căutate (formulare pentru ANAF, cereri standard, referate și multe altele).

Book.download, cartibune.download sau freebooks.download – se potrivesc site-urilor care conțin colecții de ebook-uri gratuite pe care le pot citi sau descărca vizitatorii ce le accesează.

Crezi că este extensia potrivită pentru proiectul tău? Atunci nu mai sta pe gânduri și cumpără acum un domeniu internet .DOWNLOAD.

Vrei să înregistrezi un domeniu .download?

Mergi la înregistrare .download pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 5€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.05.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .download. Poți vedea și lista completă de domenii.