Chiar dacă luna cadourilor s-a încheiat, nu trebuie să trecem cu vederea o ocazie de a oferi un cadou: un domeniu internet cu extensia .gift.

Alege extensia domeniu internet .gift pentru a surprinde clienții companiei tale cu recompense, reduceri sau promoții. Extensia domeniu .gift poate fi folosită pentru a crea un site distinct al companiei tale, unde să evidențiezi beneficiile oferite partenerilor de afaceri sau clienților.

Cine poate înregistra un domeniu internet .gift?

Oricine poate înregistra un domeniu internet .gift, așadar fie că reprezinți o organizație caritabilă, un magazin de cadouri, mazagin de ambalat cadouri sau magazin online cu promoții sau cupoane de reduceri, această extensie te ajută să îți definești identitatea în fața actualilor și viitorilor clienți sau parteneri de afaceri.

Domeniul .gift este perfect pentru bloguri specializate în idei de cadouri pentru diverse ocazii sau crearea unui mediu unde cei interesați să își poată exprima păreri despre un cadou.

Haideți să găsim un cadou perfect pentru fiecare ocazie, și de ce nu, uneori, să ne oferim nouă cadoul mult dorit!

Vrei să înregistrezi un domeniu .gift?

Mergi la înregistrare .gift pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 9€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.01.2018.

Sau citește mai multe despre domenii .gift. Poți vedea și lista completă de domenii.