Când vinzi produse sau servicii online, ai nevoie de un nume de domeniu memorabil pe care utilizatorii să îl țină minte.

La fel, dacă intermediezi vânzări sau oferi informații despre diverse produse, un domeniu internet potrivit aduce întotdeauna rezultate mai bune și o expunere mai mare în mediul online.

Dacă te regăsești în ceea ce am scris mai sus și nu ai încă un website, domeniul internet .market este o alegere potrivită pentru afacerea sau blogul tău online.

De ce .market?

Termenul înseamnă ”piață” în engleză și este folosit și la noi foarte des când e vorba de cumpărături, atât în mediul online cât și offline.

Domeniul internet .market este potrivit dacă vrei să deschizi un website care vinde produse sau dacă vrei să faci un website dedicat doar anumitor tipuri de anunțuri.

Dacă lansezi un magazin online, poți folosi cu succes numele magazinului urmat de extensia .market, și în mod sigur va atrage atenția posibililor cumpărători.

De ce să alegi un domeniu internet .market?

Exemplele sunt multe dar îți voi da doar câteva sugestii. Desigur, în funcție de tipul website-ului tău, te poți gândi tu la un nume potrivit care să stârnească interesul.

Dacă ai produse și accesorii auto de vânzare poți folosi un nume ca auto.market sau masini.market.

Sau dacă te focusezi pe o anumită marcă auto, poți alege un nume ca nissan.market.

Pentru un site de dezmembrări auto se potrivește perfect piesesh.market sau piesesecond.market.

Poți folosi acest domeniu internet și când vrei să pornești un forum sau o bursă de servicii. De exemplu SEO.market poate fi un website unde se intermediază servicii de SEO.

Când vorbim de site-uri de anunțuri, domeniul internet .market ar trebui să fie prima alegere. Pentru un website unde se vând sau cumpără telefoane, se va potrivi perfect gsm.market sau telecom.market.

Pentru un website unde se vând mai multe categorii de produse, poți alege  super.market, ieftin.market sau universal.market.

Pentru un forum unde se discută despre tot ce înseamnă calculatoare, un nume foarte bun este computer.market, it.market sau pc.market.

Extensia .market se potrivește și pentru magazinul tău online. Poți folosi discount.market, doarpentrutine.market sau allfashion.market.

Cu idei bune și imaginație, poți găsi un nume care iese în evidență cu domeniul internet .market.

Vrei să înregistrezi un domeniu .market?

Mergi la înregistrare .market pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 14€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.03.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .market. Poți vedea și lista completă de domenii.