Ești pasionat de un anumit subiect pe care îl cunoști de la A la Z? Vrei să îți arăți expertiza pe un anumit domeniu, dând sfaturi și intrând în contact cu comunitățile online pasionate de același subiect?

Dacă te-ai gândit să îți pornești propriul blog care să ofere informații prețioase pe nișa unde ești expert, atunci domeniul internet .guru este perfectă pentru acest proiect.

Guru este un termen universal, folosit în multe limbi, și și-a găsit locul și în limba noastră. Având ca sens de bază ”învățător”, guru este orice persoană care stăpânește un anumit domeniu la superlativ și are capacitatea de a învăța și pe alții.

Domeniul internet .guru este ideal atunci când construiești un website dedicat unei anumit nișe, fie că vorbim de domeniul auto, computere, pescuit sau telefoane mobile.

De ce să înregistrezi un domeniu internet .guru?

Ești un specialist care vrea să împărtășească cunoștințele sale unei audiențe foarte mari prin blogul propriu.

Ai un magazin online dedicat unei anumite categorii de produse dar oferi și sfaturi privind produsele și utilizarea lor.

Ești un freelancer care oferă servicii de calitate superioară și vrei să ieși în evidență cu ajutorul unui website.

Domeniul internet .guru arată utilizatorilor că poți oferi sfaturi pertinente și ești o autoritate pe nișa unde activezi.

Exemple de folosire domeniu internet .guru:

  • IT.guru poate fi folosit pentru un blog pe nișa IT
  • Gadget.guru este o alegere bună atunci când ești expert în gadget-uri
  • Autodetailing.guru l-ai putea folosi pentru a prezenta serviciile profesionale pe care le oferi în cosmetizarea autoturismelor.

Vrei să înregistrezi un domeniu .guru?

Mergi la înregistrare .guru pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 8€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.03.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .guru. Poți vedea și lista completă de domenii.