Accesarea internetului de pe telefonul mobil este din ce în ce mai populară, iar domeniul internet .mobi este folosit pentru a crea site-uri special concepute pentru navigarea pe mobil. În prezent există mai mult de 1,1 milioane de site-uri web create pentru utilizatorii mobili, iar acest număr continuă să crească într-un ritm incredibil de rapid.

Site-urile .mobi sunt create în mod normal ca o completare la site-ul tău principal, sunt mai reduse ca dimensiune, mai concise și mai rapide, fiind ușor de accesat printr-o varietate de dispozitive mobile, inclusiv telefoane mobile, telefoane inteligente sau dispozitive Windows Mobile.

Domeniile .mobi au fost create astfel încât un anumit set de reguli să poată fi implementat pentru a face un anumit segment al web-ului (web mobil) o experiență plăcută pentru dispozitivele mobile.

Cine poate înregistra un domeniu internet .mobi?

  • Magazine online
  • Platformele de online banking ale băncilor
  • Presă online
  • Hărți online

Acum poţi înregistra un domeniu internet .mobi la ofertă pentru doar 5 € + TVA pentru primul an. Promoția este valabilă până la 30 aprilie 2018, iar începând cu al doilea an costul este de 14 € + TVA / an.

Verifică dacă e disponibil domeniul internet .mobi dorit de tine.