Domeniu internet .mobi – extensia săptămânii

Accesarea internetului de pe telefonul mobil este din ce în ce mai populară, iar domeniul internet .mobi este folosit pentru a crea site-uri special concepute pentru navigarea pe mobil. În prezent există mai mult de 1,1 milioane de site-uri web create pentru utilizatorii mobili, iar acest număr continuă să crească într-un ritm incredibil de rapid.

Site-urile .mobi sunt create în mod normal ca o completare la site-ul tău principal, sunt mai reduse ca dimensiune, mai concise și mai rapide, fiind ușor de accesat printr-o varietate de dispozitive mobile, inclusiv telefoane mobile, telefoane inteligente sau dispozitive Windows Mobile.

Domeniile .mobi au fost create astfel încât un anumit set de reguli să poată fi implementat pentru a face un anumit segment al web-ului (web mobil) o experiență plăcută pentru dispozitivele mobile.

Cine poate înregistra un domeniu internet .mobi?

  • Magazine online
  • Platformele de online banking ale băncilor
  • Presă online
  • Hărți online
 

Vrei să înregistrezi un domeniu .mobi?

Mergi la înregistrare .mobi pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 5€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.04.2018.

Sau citește mai multe despre domenii .mobi. Poți vedea și lista completă de domenii.

Pagina anterioară

Domeniu internet .consulting – extensia săptămânii

Pagina următoare

Domeniu internet .doctor – extensia săptămânii

  1. Dispozitivele mobile au inceput sa creasca semnificativ in performanta astfel incat internetul este ceva necesar pentru astfel de dispozitive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *