Domeniul internet .consulting oferă profesioniștilor și experților o identitate online mai vizibilă decat clasicul .com, astfel se pot alinia în cadrul industriei lor într-un mod care nu este posibil cu extensiile de domenii generice.

Întreprinderile se bazează pe expertiza consultanților, astfel încât acestea să poată crește și să prospere. Cu extensia de domeniu .consulting, există acum un spațiu online unic în care consultanții se pot întâlni, pot promova expertiza lor și pot atrage noi clienți. Această extensie te ajută să construiești încredere între tine și clientul tău de multe ori inainte de a vă întâlni deoarece clientul va cunoaște exact profilul tău, crearea acestei conexiuni fiind vitală pentru afacerea ta.

Consultanții se bazează pe rețele de clienți și pe marketing pentru a-și menține afacerea. Acum, există un domeniu internet specific sectorului de consultanță, facilitând potențialilor clienți să găsească consultanții potriviți. Această extensie este alegerea ideală pentru consultanții din orice domeniu.

Cine poate înregistra un domeniu internet .consulting?

  • Case de avocatură
  • Firme de marketing și PR
  • Firme sau specialiști de consultanță în afaceri, IT, construcții, în domeniul financiar sau cel al asigurărilor
  • Publicații online specializate
 

Vrei să înregistrezi un domeniu .consulting?

Mergi la înregistrare .consulting pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 10€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.04.2018.

Sau citește mai multe despre domenii .consulting. Poți vedea și lista completă de domenii.