Domeniul internet .consulting oferă profesioniștilor și experților o identitate online mai vizibilă decat clasicul .com, astfel se pot alinia în cadrul industriei lor într-un mod care nu este posibil cu extensiile de domenii generice.

Întreprinderile se bazează pe expertiza consultanților, astfel încât acestea să poată crește și să prospere. Cu extensia de domeniu .consulting, există acum un spațiu online unic în care consultanții se pot întâlni, pot promova expertiza lor și pot atrage noi clienți. Această extensie te ajută să construiești încredere între tine și clientul tău de multe ori inainte de a vă întâlni deoarece clientul va cunoaște exact profilul tău, crearea acestei conexiuni fiind vitală pentru afacerea ta.

Consultanții se bazează pe rețele de clienți și pe marketing pentru a-și menține afacerea. Acum, există un domeniu internet specific sectorului de consultanță, facilitând potențialilor clienți să găsească consultanții potriviți. Această extensie este alegerea ideală pentru consultanții din orice domeniu.

Cine poate înregistra un domeniu internet .consulting?

  • Case de avocatură
  • Firme de marketing și PR
  • Firme sau specialiști de consultanță în afaceri, IT, construcții, în domeniul financiar sau cel al asigurărilor
  • Publicații online specializate

 

Acum poţi înregistra un domeniu internet .consulting la ofertă pentru doar 10 € + TVA pentru primul an. Promoția este valabilă până la 30 aprilie 2018, iar începând cu al doilea an costul este de 23 € + TVA / an.

Verifică dacă e disponibil domeniul internet .consulting dorit de tine.