Petrecem multe ore online fiind bombardați de o supraîncărcare de informații. Este din ce în ce mai greu să diferențiem știrile, notificările și mesajele pe care dorim să le citim de cele pe care preferăm să le ignorăm. Alege un domeniu internet .buzz și te vei remarca instant!

.buzz este o nouă extensie de domeniu, adaptată pentru mediul online prezent, semnalând noutatea. Este excelentă pentru site-uri care conțin promoții, știri sau marketing pentru noi produse și mărci.

Dacă ai deja un domeniu .com, trebuie doar să îl schimbi pentru un domeniu internet .buzz și vei crea un site „fresh” și inspirațional care va reuși să livreze mesajul tău mai repede publicului țintă.

Extensia .buzz este perfectă pentru blogurile și site-urile web care promovează știri de ultimă oră, afaceri actuale, cauze sociale, produse noi, evenimente, recenzii, videoclipuri amuzante, publicitate, opinii, marketing, modă , promoții, pagini de presă, tendințe sau campanii de publicitate deoarece descrie ceea ce este nou și interesant și despre ce se vorbește în general. Este cea mai bună opțiune de domeniu pentru a livra mesajul care „trebuie să fie citit”.

Termenul „buzz” surprinde entuziasmul lumii web cu ritmuri rapide, în care ideile, videoclipurile și experimentele sociale pot trece de la obscur la omniprezent în câteva ore.

Cine poate înregistra un domeniu internet .buzz?

 

  • Site-uri de știri
  • Magazine online
  • Firme de marketing și PR
  • Bloguri
  • Publicații online

 

Acum poţi înregistra un domeniu internet .buzz la ofertă pentru doar 5 € + TVA pentru primul an. Promoția este valabilă până la 30 aprilie 2018, iar începând cu al doilea an costul este de 28 € + TVA / an.

Verifică dacă e disponibil domeniul internet .buzz dorit de tine.