Domeniu internet .review – extensia săptămânii

Extensia .review a fost lansată în anul 2015 și se adresează oricui dorește să înregistreze un domeniu prin intermediul căruia să posteze opinii personale sau ratinguri.

 

 

Fie că ai achiziționat un produs, dorești să îți exprimi părerea privitoare la un medic, sau ai avut o experiență profesională plăcută cu o firma de curățenie, te încurajăm să postezi online experiențele tale. În prezent, când toată lumea își promovează afacerea proprie, cea mai bună modalitate de a alege calitatea este prin recomandarea cuiva care a testat deja serviciile respective.

De asemenea, dacă deții o afacere sau îți rotunjești veniturile prin practicarea marketingului afiliat, îți recomandăm înregistrarea unui domeniu .review, astfel vei fi mai ușor de găsit pe motoarele de cautare.

.review este o extensie potrivită pentru site-uri tip testimoniale, site-uri specializate pe anumite domenii de activitate sau comunități online.

Înregistrează un domeniu .review și lumea va știi că dorești să furnizezi informații pertinente tuturor cumpărătorilor, fie că oferi feedback asupra unei mașini sau a unei vacanțe achiționate de la o agenție de turism.

Acum poţi înregistra un domeniul .review la ofertă pentru doar 3 € + TVA pentru primul an. Promoția este valabilă până la 30 septembrie 2017, iar începând cu al doilea an costul este de 25 € + TVA / an.

Verifică dacă e disponibil domeniul .review dorit de tine!

 

Previous

Ghid: Web hostingul pe înțelesul tuturor

Next

Domeniu internet .biz– extensia săptămânii

2 Comments

  1. Maxim

    Apropo de domenii ro ieftine, idealhost.ro/domenii-ro-ieftine

  2. Buna Maxim,

    Daca verifici preturile domeniilor .ro, vei observa ca oferta Hosterion este sub pretul de la oricare din companiile listate pe idealhost.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *